Een PMO keuring vraagt u heel eenvoudig aan bij WorkFits

Workfits - PMO keuringWorkFits is een bedrijf waar u misschien nog niet eerder van heeft gehoord, maar de diensten kunnen bijzonder interessant zijn voor u als ondernemer. Het is iets waar vrijwel iedere Nederlander niet onder uit komt. Het is een feit waar vrijwel iedere Nederlander dagelijks mee bezig is, of het nu een doordeweekse dag is of het weekend is. Werken moeten we namelijk bijna allemaal. Het doel van WorkFits is dat iedereen zo lang mogelijk in een gezonde werkomgeving kan werken. Laat dit nu ook net het doel zijn waar u als ondernemer grote waarde aan hecht. Bij WorkFits kunt u terecht voor een verscheidenheid aan diensten, zoals:

  • arbeidsfysiotherapie
  • bedrijfsfysiotherapie
  • het uitvoeren van een PMO keuring

Een PMO keuring kan een uitkomst betekenen voor uw onderneming. De specialisten van dit bedrijf zijn uitermate bekwaam in het verzorgen van een PMO keuring. Waarom u kiest voor deze firma om een PMO keuring door te laten uitvoeren? De kenmerken van dit bedrijf laten al niks te wensen over om een PMO keuring aan te vragen bij deze specialisten. Heeft u vragen omtrent een PMO keuring dan voorzien ze u graag van een deskundig en oplossingsgericht advies. Ook is een persoonlijke benadering typerend voor WorkFits. Wacht niet langer met informatie verkrijgen over een PMO keuring en vraag dit vandaag nog aan!

Wacht niet langer met het aanvragen van een PMO keuring

Een groot deel van ons leven besteden we aan werken. Het is belangrijk dat we ons werk doen met plezier, want niets is zo naar als met een dosis tegenzin naar het werk te gaan. Dat is niet alleen vervelend, het kan op termijn ook psychische klachten veroorzaken. Overigens bent u niet de enige die ervoor kan zorgen dat het werk plezierig is, want dit is ook grotendeels afhankelijk van de sfeer binnen het bedrijf. Bent u sfeergevoelig dan is het logisch dat u zich minder snel op uw plek zult voelen in een sfeerarme omgeving. Misschien heeft u hier weinig mee en heeft u zelfs te maken met weinig andere collega’s. Dit heeft u misschien wel het liefst, om dagelijks lekker met zo min mogelijk collega’s te werken. Zo heeft iedereen zijn of haar voorkeuren en heeft iedereen weer een ander beeld van hoe een plezierige werkplek eruit hoort te zien. Feit is dat iedereen graag met plezier naar zijn of haar werk wil kunnen gaan. Het is logisch te noemen dat iemand die met plezier naar het werk gaat, ook minder kans heeft op het veroorzaken van arbeidsverzuim. Er kunnen tal van redenen ten grondslag liggen aan arbeidsverzuim. Het is duidelijk dat u als ondernemer niet zit te wachten op uitval. Het is ook duidelijk dat u als ondernemer zorg draagt voor uw werknemers en ze graag voorziet van alles wat ze nodig hebben om het beste uit zichzelf te kunnen halen. Een PMO keuring kan een verstandig besluit zijn om helder te krijgen hoe het eigenlijk is gesteld met de (geestelijke) gezondheid van uw werknemers op de werkvloer. Wat betekent nu precies een PMO keuring? Een PMO keuring staat voor een Preventief Medisch Onderzoek. U kunt dus uw werknemers preventief medisch laten onderzoeken, waar diverse voordelen aan kleven. Alle voordelen kunt u natuurlijk vinden op de website WorkFits.nl. Hier vindt u uitgebreide informatie over een PMO keuring en de overige diensten van dit bedrijf. Voor welke branches is een dergelijke PMO keuring nou eigenlijk geschikt? Eigenlijk is het geschikt voor alle branches, waaronder zorginstellingen, onderwijs en industrie. Een PMO keuring is een uitgebreid onderzoek. U wilt uiteraard weten hoe dit onderzoek in zijn werk gaat en waar een PMO keuring uit bestaat. De uitgebreidheid van het onderzoek is afhankelijk van het pakket waar u voor kiest. Het onderzoek bestaat bijvoorbeeld uit het onderzoeken van het bloedbeeld, een visustest, gehoortest, krachtmeting, conditietest en het invullen van vragenlijsten. Deze vragenlijsten gaan over uiteenlopende onderwerpen waaronder de fysieke gezondheid, mentale gezondheid en natuurlijk de arbeidsbeleving. Aan het einde van deze onderzoeken weet u precies hoe het ervoor staat met uw werknemer en wat u van de toekomst kunt verwachten als we kijken naar de gezondheid van uw mensen. Natuurlijk is niet alles te voorspellen, maar het onderzoek geeft een heel reëel beeld.

Een bijzonder goede service

Wilt u weten uit welke pakketten u kunt kiezen, kijkt u dan eens op de website voor een handig overzicht. U ziet hier in één oogopslag waar een pakket uit bestaat en wat dit kost. Overigens kunt u ook gewoon een offerte aanvragen om een speciale prijs op maat aangeboden te krijgen. Zonder twijfel bent u bij WorkFits aan het juiste adres en zult u onmiddellijk al te maken krijgen met een berg aan ervaring en kennis. De service is bijzonder goed te noemen en staat volledig in het teken van u en uw mensen. Leest u vooral eens het handige stappenplan op de website om erachter te komen welke stappen er samen met een specialist doorlopen zullen worden. Steeds meer bedrijven kiezen voor een PMO keuring en dat is een verstandige keuze. Kom niet voor onverwachte verrassingen te staan en neem vandaag nog telefonisch of per e-mail contact op. Zoals gezegd kunt u natuurlijk ook snel online een offerte aanvragen om de kosten inzichtelijk te krijgen. Wacht niet langer en laat u vandaag nog voorzien van de gewenste informatie!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn