Effectief reclame maken door katoenen tassen te bedrukken

Als je effectief reclame wilt maken, dan moet je ervoor zorgen dat de potentiële klanten de reclame voor jouw bedrijf maken. Dat kan via mond op mond reclame, maar het kan ook met promotiemateriaal. Promotiemateriaal heeft namelijk twee belangrijke voordelen. Allereerst geef je iets weg en als mensen een cadeautje ontvangen, dan heeft dat vrijwel altijd een positief effect. Dat positieve gevoel wordt vervolgens geassocieerd met de gever van het cadeautje en dat is uiteraard iemand van jouw onderneming. Zo heb je eenvoudig een welwillende houding ten opzichte van jouw onderneming in de potentiële klant gecreëerd. Het tweede voordeel van promotiemateriaal is dat de reclame na het geven door blijft werken. Als een tv spot is afgelopen, dan is deze direct ook verdwenen. Ook al leeft de reclame door in het geheugen van kijker, de mensen om hem heen kunnen dat natuurlijk niet zien. Via reclames moet je elk mens dus individueel bereiken of hopen dat men er over gaat praten. Dat laatste is echter heel lastig en gebeurt dan ook zelden. Maar als je qua promotiemateriaal bijvoorbeeld katoenen tassen gaat bedrukken, dan blijven deze tassen zichtbaar voor iedereen die in aanraking komt met de dragers van de tassen. Zolang de tas dus gebruikt wordt, zal de drager gratis en voor niets reclame maken voor jouw onderneming. De keuze om juist katoenen tassen te bedrukken is hiervoor dus ook van belang. De plastic tassen van Jumbo of Coop worden vaak na gebruik opgevouwen en ergens weggestopt of gewoon weggegooid. Omdat een supermarkt dagelijks duizenden bezoekers telt, is dat echter niet zo erg, want er worden constant nieuwe tassen gekocht. Dus er wordt altijd wel reclame gemaakt. Maar als onderneming kun je niet elke dag nieuwe tasjes verspreiden. Daarnaast worden de tassen in de supermarkt gekocht, maar jij geeft ze in principe gratis weg. Daarom is duurzaamheid van belang en dus kun je het beste katoenen tassen bedrukken. Deze zijn immers heel duurzaam en kun je jarenlang gebruiken. Men zal deze dan ook niet zomaar weggooien en dat betekent dat de tas inclusief de opdruk soms wel jarenlang zichtbaar blijft. Ook al wordt de tas een tijdje niet gebruikt, op den duur vindt men de tas wel weer en dan verschijnt jouw bedrijfsnaam of bedrijfslogo weer op straat. Katoenen tassen circuleren vaak ook tussen verschillende eigenaars. Jij hoeft de tas dus maar 1 keer weg te geven en vervolgens kun je eenvoudig meerdere mensen bereiken.

Katoenen tassen bedrukken doe je eenvoudig online

Nu wil je natuurlijk niet teveel tijd kwijt zijn aan katoenen tassen bedrukken en aangezien je de tassen gratis wilt weggeven, kan het ook niet te duur zijn. Daarom doe je er goed aan katoenen tassen te bedrukken via Greengiving. Hier kun je namelijk duurzame katoenen tassen bedrukken. Dat betekent dat er bijvoorbeeld gebruik wordt gemaakt van gerecycled materiaal. Door via Greengiving katoenen tassen te bedrukken, laat je potentiële klanten ook meteen weten dat je begaan bent met het milieu. Dat is direct ook een extra reden om geen plastic tassen te bedrukken. De regering is ook heel druk bezig om het gebruik van plastic tasjes in winkels te ontmoedigen, dus dan is niet handig als jij opeens honderden extra plastic tassen aan de voorraad toevoegt.

Ontdek de mogelijkheden op greengiving.nl

Als je meer wilt weten over de vele mogelijkheden, dan kun je terecht op de site van greengiving.nl. Hier vind je meteen ook een overzicht van alle verschillende soorten tassen die je kunt bedrukken zoals:

  • Katoenen tassen
  • Papieren tassen
  • Eco tassen
  • Vilten tassen
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn