Heeft u een duidelijke uitleganimatie nodig?

Een uitleganimatie, ik hoor je direct denken wat is dat? Dit was ook mijn eerste reactie toen ik een collega van mij hoorde praten over uitleganimatie. We hadden een vergadering over een nieuw product wat ik met mijn bedrijf zou gaan lanceren. Het product was een online programma waarbij je je administratie perfect zou kunnen bij houden. Het zou een uniek product op de markt worden, waardoor we het groot wilde lanceren. Omdat het een totaal nieuw product zou worden en mensen daarom niet direct zouden begrijpen hoe het gebruikt zou moeten worden, kwam mijn collega met het idee om een uitleganimatie te maken. Een uitleganimatie is dus een filmpje of een andere vorm van animatie waarbij het gebruik van het product wordt uitgelegd. Dit klonk mij, na de uitleg, wel direct goed in de oren. Een unieke manier om het product te laten zien, voor een product dat ook uniek is. Ik vroeg mijn collega of zij zelf zo een uitleganimatie zou kunnen maken, helaas kon zij dit niet en ook alle andere collega’s, familieleden en kennissen die ik dit vroeg hadden geen idee hoe ze dit moesten aanpakken. Daarom besloot ik deze taak van het maken van een uitleganimatie uit te besteden aan een bedrijf die hier gespecialiseerd in was. Een collega die eerder had aangegeven niet zelf een uitleganimatie te kunnen maken, gaf na een aantal dagen wel aan dat hij het zo een goed idee vond dat hij online was gaan zoeken naar een bedrijf die dit voor ons kon doen. Door het zoeken was hij op de website storytellingstudios.nl gekomen. Hij zei dat ze hier zeker een uitleganimatie voor ons konden maken en raadde mij aan eens een kijkje op deze website te nemen. Zodra ik op de website kwam zag ik dat dit bedrijf sowieso iets in animatie moest doen, de welkomst pagina zag er namelijk al uit als die van een bedrijf die wat moest doen in animatie en dus ook uitleganimatie.

Mooie uitleganimatie voor een goede prijs

Ik keek rond op de website en las al de informatie die de website mij gaf. Hieruit bleek inderdaad dat zij ook uitleganimatie deden. De informatie op de website was fijn om te lezen en gaf een duidelijk beeld van hun visie en manier van werken. Deze manier van werken sloot er aan bij mijn manier dus ik had zo het gevoel dat ik het juiste bedrijf gevonden had. Ik bekeek de portfolio en zag een aantal hele mooie projecten die dit bedrijf al gedaan had. Ik besloot een telefonische afspraak in te plannen zodat ik mijn ideeën kon delen met dit bedrijf en zo samen tot een zeer mooie uitleganimatie te kunnen komen voor mijn nieuwe nog te lanceren product.

Mooie samenwerking zorgt voor een uniek eindresultaat

De uitleganimatie is uiteindelijk heel mooi en uniek geworden waardoor ik dit bedrijf aan iedereen kan aanraden om de volgende redenen:

  • De website gaf veel mooie informatie met ook mooie voorbeelden
  • De samenwerking tussen mij en de werknemers van dit bedrijf verliep heel erg goed
  • De uitleganimatie is erg mooi geworden en dat voor een zeer goede prijs

Ik kan dit bedrijf daarom aanraden voor iedereen die opzoek is naar uitleganimatie of welke andere animatie dan ook! 


Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn