Met een nieuwe electrische boiler de kerst in

Boilergarant  - Electrische boilerIn de zomer van 2014 begon mijn oude boiler kuren te vertonen. Gelukkig, zo dacht ik, waren het kuren die geen invloed hadden op de werkzaamheid van de boiler. Ik kon nog steeds warm douchen en ik moest de boiler alleen af en toe even resetten. Via een sterk staaltje cognitieve dissonantie reduceren weet ik de mankementen aan ouderdom en besloot ik dat dit volstrekt normaal was voor een oude boiler. Zoals je in films als bijvoorbeeld star wars vaak ziet, is het een verdienste als een ruimteschip in dit geval wat ouder is. Ondanks de leeftijd en de vele mankementen weet het ruimteschip de helden toch altijd weer uit een benauwde situatie te redden. Diezelfde mindset projecteerde ik ook op mijn oude boiler en ik kon er dus bijna om sentimentele redenen niet van scheiden. De boiler en alle mankementen hoorden bij mijn woning en dus liet ik het voor wat het was. Ik ging de herfst dus in met een boiler die mankementen vertoonde. In de herfst ging alles nog altijd goed, want de herfst was vrij zacht en ik woon in een appartement op de middelste verdieping tussen twee andere verdiepingen in, dus ik kan veel warmte lenen van de buren. Buren die overigens beide gebruik maken van een moderne electrische boiler. Dus met een zachte herfst en genoeg warmte hoefde ik de verwarming niet te gebruiken en daarom werd mijn oude vertrouwde boiler ook niet al te veel belast. Vervolgens kwam de winter. En in de winter werd het een stukje kouder. Zo koud zelfs dat ik de boiler dagelijks moest gebruiken. Gelukkig ging alles nog steeds goed. Hoewel het achteraf misschien beter was dat de boiler het eerder liet afweten, want, zoals je waarschijnlijk al kunt raden, begaf de boiler het precies drie dagen voor de kerstdagen. Geen enkele vorm van cognitieve dissonantie reduceren kon me hierbij nog helpen. Ik moest er toch echt aan geloven, ik had een nieuwe boiler nodig. En gezien de buren mij altijd zo goed hebben verwarmd, besloot ik direct een nieuwe electrische boiler op te zoeken. Het was koud, en dus had ik weinig trek om de stad in te gaan. Tevens had ik ook geen idee waar men zoal een electrische boiler kan kopen. Gelukkig is er op zulke momenten altijd nog het internet. En hoewel mijn boiler kapot was, deed mijn internet het nog prima. Ik kwam dan ook al vrij snel terecht op de website van boilergarant.nl.

Boilergarant.nl voor de beste electrische boiler

Op deze website vond ik direct een enorm gevarieerd aanbod aan electrische boilers. Ik had geen idee dat er zoveel verschillende boilers waren, want ik was mijn oude vertrouwde boiler natuurlijk al vele jaren gewend. Een electrische boiler kopen was dan ook nog niet zo eenvoudig, omdat ik een keuze moest maken uit zoveel verschillende modellen. Ik kon bijvoorbeeld kiezen uit:

  • Doorstroom boilers
  • Duo boilers
  • Indirect gestookte boilers
  • Horizontale boilers
  • Verticale boilers

Ik had geen idee wat voor boilers dit zoal waren. Ik wilde gewoonweg een electrische boiler en dat was het. Warm water om mee te douchen is alles wat ik wilde, en ik dacht dat ik dat het beste kon realiseren met een electrische boiler. Maar wat voor boiler ik precies het best kon bestellen, daar had ik geen enkel idee van. Dus ik had hulp nodig en ik heb daarom maar met de hulplijn gebeld. Op de website van boilergarant.nl heb je namelijk een telefoonnummer dat je kunt bellen als je advies nodig hebt en ik had duidelijk advies nodig betreffende mijn electrische boiler, dat wil zeggen mijn toekomstige electrische boiler. De medeweker vertelde me dat het niet zo veel uitmaakt welke electrische boiler ik kies. Wat belangrijk is, is bijvoorbeeld hoe vaak je doucht en hoe vaak je in het algemeen je water verwarmt. Vervolgens kun je daar een geschikte electrische boiler bij kiezen. Zo is de ene electrische boiler vooral geschikt wanneer je weinig warm water gebruikt, terwijl de andere electrische boiler juist geschikt is als je veel warm water gebruikt. Dus nadat ik de persoon aan de telefoon had verteld hoeveel water ik per maand ongeveer verwarm, raadde ze me de duo boiler aan. Vervolgens heb ik deze electrische boiler dan ook maar bestelt. Op de 24ste werd de boiler bij me thuis geïnstalleerd en kon ik dus thuis douchen voor het kerstdiner de volgende dag.

De voordelen van boilergarant.nl

De website van boilergarant.nl is ideaal om een electrische boiler te bestellen. De site is overzichtelijk, het aanbod is ruim en de prijzen heel erg voordelig. Daar komt bij dat je maar liefst drie jaar garantie krijgt op de boiler. Dat is het soort garantie waar ik blij van word. Het zorgt voor vertrouwen en het maakt dat ik boilers in de toekomst ook weer bij deze webwinkel ga bestellen. Het is natuurlijk te hopen dat dit lang gaat duren. Een ander punt waardoor je kunt weten dat je met een betrouwbare website in zee gaat is het keurmerk. De website beschikt namelijk over een heus webshop keurmerk, en alleen de meest betrouwbare webwinkels verdienen dit soort keurmerken. Het is op zich dus ook niet verwonderlijk dat de recensie van de vele klanten die mij zijn voorgegaan over het algemeen genomen heel erg positief zijn. De reden dat ik voor de kerst nog een boiler had, is omdat de ze boilergarant.nl uit de eigen voorraad kunnen leveren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn