Mooie natuurlijke gezichtsverzorging

pavez - natuurlijke gezichtsverzorgingElk meisje wil er prachtig uitzien, maar je huid moet natuurlijk nog wel even mee! Wanneer je net begint met make-up is het verleidelijk om alles uit te proberen, maar helaas is dit lang niet altijd verstandig. In goedkope make-up zitten kleur- en geurstoffen en conserveermiddelen die erg slecht kunnen zijn voor de huid. Natuurlijk is het helemaal niet erg om af en toe eens wat op te smeren, maar bij langdurig gebruik kunnen deze goedkope types schade toedoen. Gelukkig is er een alternatief: de natuurlijke gezichtsverzorging van Pavèz. Alle producten uit deze lijn zijn samengesteld uit plantaardige en biologische ingrediënten en houden de huid schoon en fris. Natuurlijke gezichtsverzorging heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van synthetische artikelen:

  • Sterkere geur
  • Minder huidproblemen
  • Natuurlijke kleur

Natuurlijke gezichtsverzorging heeft over het algemeen een aangenaam aroma. De heerlijke geuren van moeder natuur komen duidelijk naar voren wanneer je deze producten gebruikt. Soms is dit even schrikken! Het is niet gek dat je even moet wennen aan een wat sterkere, natuurlijke geur. Wanneer je  deze natuurlijke gezichtsverzorging een tijdje hebt gebruikt wil je echter nooit meer terug! Je merkt plotseling hoe weinig geur de synthetische artikelen eigenlijk hebben. Bij deze producten probeert men met een geurtje de slechte ingrediënten een beetje te verhullen, maar bij natuurlijke gezichtsverzorging van Pavèz is de geur onderdeel van de beleving! In de tweede plaats veroorzaakt natuurlijke gezichtsverzorging een stuk minder huidproblemen. Heb je vaak last van verstopte poriën of een slechte doorbloeding, dan kunnen deze biologische producten uitkomst bieden. Wanneer je goedkope make-up gebruikt smeer je allerlei stoffen op je huid die daar helemaal niet thuishoren. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan parabenen, propyleen glycol, siliconen, aardolieproducten of paraffine. Natuurlijk kan je huid wel tegen een stootje, maar wanneer je deze make-up langdurig gebruikt leidt dit gegarandeerd tot irritatie.  De huid heeft moeite om te ademen en je zult meer gaan zweten. Ook krijg je uitslag op de plaatsen waar je de artikelen gebruikt. Dit is niet alleen vervelend, maar ook een duidelijk signaal dat je lichaam er genoeg van heeft! Tot slot: de natuurlijke kleur. De producten van dit merk bevatten geen kleurstoffen en de kleur is dus altijd helemaal plantaardig. Dit betekent dat je veel kleuren tegenkomt die je in de natuur ook zult zien. De cosmetica is om deze reden vaak groen en je ziet een gele kleur bij de minerale oliën. Smeer niks op je huid dat je niet vertrouwt, kies voor biologische artikelen die het lichaam niet schaden!

 Natuurlijke gezichtsverzorging voor de moeilijke huid

Sommige meiden zullen zich op dit moment afvragen of hun huid wel geschikt is voor natuurlijke gezichtsverzorging. Ze zijn gewend aan hun vaste cosmetica en weten dat hun huid hier min of meer neutraal op reageert. Het is echter ook belangrijk om aan de lange termijn te denken. Een synthetisch product dat beweert de huid gezond te houden moet duidelijkheid geven over de ingrediënten, doet men dit niet dan weet je nooit helemaal precies hoe de vork in de steel zit. Dames niet getreurd: natuurlijke gezichtsverzorging is beschikbaar voor vrijwel elk huidtype. Of je nu een droge, vette of gevoelige huid hebt, met natuurlijke gezichtsverzorging houd jij je huid in uitstekende conditie. Elk mens heeft een aparte huidstructuur. Deze is gebaseerd op dingen als conditie, eetgewoontes en leeftijd. Ook je constitutie speelt hierin een belangrijke rol. Hiernaast heeft elke huid een eigen beschermlaagje, wat zorgt dat deze niet beschadigd en weerstand kan bieden tegen de elementen. Door het gebruik van synthetische cosmetica of zeep raakt dit beschermlaagje aangetast. Zo kan het voorkomen dat je denkt een product te gebruiken wat je huid beschermt terwijl het tegendeel eigenlijk waar is. Het artikel verdampt de natuurlijke beschermlaag van je huid, waardoor je het moet blijven gebruiken om je lichaam te beschermen. Met natuurlijke gezichtsverzorging van Pavèz blijft de beschermlaag van de huid intact. De gezonde vetten op de huid kunnen mooi blijven zitten en hun goede werk blijven doen. Gelukkig betekent dit niet dat de huid ook vet aanvoelt! Je zult merken dat de huid niet uitdroogt in de winter en niet rood wordt tijdens de zomer. Ook zal de huid minder snel schilferen in droge ruimtes of in huizen met verminderde ventilatie. Kortom: natuurlijke gezichtsverzorging houdt de huid gezond en sterk, waarom zou je het niet proberen?

Ontzettend veel keuze!

Mocht je nu denken dat je bij natuurlijke gezichtsverzorging weinig keuze hebt, dan heb je het mis! Er zijn tientallen producten op de markt elk met zo hun eigen charme. Kies artikelen waar jij je comfortabel bij voelt en die passen bij jouw huid. Op http://www.pavez.nl/natuurlijke-gezichtsverzorging vind je het volledige assortiment en kun je bovendien meer lezen over het gebruik van biologische producten in tegenstelling tot synthetische alternatieven. De site heeft niet alleen gezichtsverzorging. Je kunt ook terecht voor haarverzorging of bodylotions. Voor ieder wat wils dus! De prijzen van deze biologische producten liggen hoger dan die van synthetische alternatieven. Dit is helemaal niet gek, het kost simpelweg meer om natuurlijk te produceren. Toch probeert dit merk de prijzen laag te houden, zodat iedereen van haar artikelen gebruik kan maken. Je kunt dus opgelucht ademhalen, deze producten zullen je geen honderden euro’s kosten. Wacht niet langer en surf vandaag nog naar bovenstaande site. Binnen Nederland word je bestelling gratis geleverd, kijk dus  eens even lekker rond en probeer een aantal artikelen uit. Natuurlijke gezichtsverzorging is de toekomst, begin vandaag nog!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn