Posters drukken

Drukwerkdeal is de perfecte online drukkerij voor posters drukken. Niet alleen vanwege de professionele druktechnieken, maar ook vanwege de vrijheid en creativiteit die zij de klanten bieden. De website Drukwerkdeal.nl is toegankelijk voor iedereen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen hier terecht om een bestelling voor posters maken achter te laten. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om zelfs de eigen gemaakte ontwerpen werkelijk op een poster te laten drukken. Niet alleen de grote namen kunnen zo op een poster komen, maar ook de beginnende ontwerpers en ondernemers krijgen hier een kans. Posters drukken kan voor veel gelegenheden een geweldig idee zijn. Zo kan je een zaal volhangen met zelfgemaakte of professioneel ontworpen decoraties als een poster. Dit geldt voor feesten als verjaardagen of bruiloften. Bedrijfsevenement zijn ook perfect voor posters maken of als je met de organisatie op een beurs staat. Met een poster kan je de ruimte mooi aankleden om de juiste mensen aan te trekken. Het bezoeken van de website Drukwerkdeal.nl is de eerste stap voor deze promotie of decoratie. Hier krijg je tevens de kans om zelf te ontwerpen. Mocht je zelf niet de juiste programma’s hebben om een ontwerp te maken voor posters drukken, dan biedt Drukwerkdeal de ontwerptool voor posters maken.

Posters maken met de editor

Na het selecteren van het gewenste formaat, papier en de oplage voor posters drukken wordt je doorverwezen naar de editor. Daar heb je de keus een afbeelding te uploaden die jij op de poster wilt laten afdrukken. Ben jij zelf creatief genoeg om een prachtontwerp neer te zetten? Dan kan jij je uitleven in deze editor voor posters maken. Tekst en vormen kunnen toegevoegd worden. Heb jij een bijzondere boodschap die je wilt uitdragen met deze poster, dan heb je de mogelijkheid om dit in opvallende letters op de poster te verwerken. Om ervoor te zorgen dat jouw ontwerp in goede staat blijft op de poster, heeft Drukwerkdeal meerdere papiersoorten beschikbaar voor posters drukken:

  • 115 grams blueback: geschikt voor abri’s en plakzuilen.
  • 135 grams houtvrij gesatineerd mc: glad papier met een enkelzijdige coating.
  • 250 grams houtvrij gesatineerd mc: extra dik glad papier met een enkelzijdige coating.

De blueback van het 115 grams papier is voorzien van een donkere achterkant. Dit voorkomt dat de ondergrond door de poster doorschijnt. Daarom is dit papier geschikt voor posters drukken die op abri’s en plakzuilen geplakt worden. Na het ontwerp voor de posters maken met de editor, wil je zeker dat deze goed opvalt in iedere ruimte. Kies daarom zorgvuldig het juiste papier bij jouw ontwerp.

Een snelle bestelling

Heb je al een ontwerp beschikbaar voor posters drukken en ben je niet een ster in de vormgeving? Dan heeft Drukwerkdeal ook meerdere suggesties voor posters maken. Van papierformaat tot aan het aantal stuks zijn hierbij al geselecteerd. Het enige wat jij hoeft te doen voor de posters maken, is de selectie te bekijken en bij tevredenheid de bestelling doorgeven. Achter Drukwerkdeal zit een groot team aan marketingspecialisten die de juiste selectie weten te maken voor posters drukken. Je kan deze selectie natuurlijk ook bekijken als eigen inspiratie. Zo staat er een budget uitvoering met het formaat van A1 van 594 bij 840 millimeter van houtvrij gesatineerd mc glanzend papier. Het papier is 135 g/m2 en is enkelzijdig in full color bedrukt. Er is dit keer geen afwerking van de poster geselecteerd. Mocht je toch liever de posters drukken met enkelzijdig glanslaminaat, dan is deze alsnog aan te klikken. Ook de oplage is ingesteld voor de posters maken, maar dit mag je natuurlijk aanpassen volgens jouw eigen wensen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn