Professionele tankbouw voor u

Tankbouw is een onderwerp waarvan u misschien denkt dat u er niet zo snel iets mee te maken zult gaan krijgen. Toch is dit niet waar, want als u bijvoorbeeld in een bedrijf werkt waar u regelmatig grote hoeveelheden water op dient te slaan, dan hebt u wel degelijk een opslagtank nodig. Of stelt u zich eens voor dat er waardevolle chemische stoffen opgeslagen moeten worden… dan is het zeker nodig om een kwalitatief hoogwaardige tank te hebben waar dit materiaal in bewaard kan worden. Het is dan van groot belang om u eens te gaan verdiepen in tankbouw, zodat u een indruk kunt krijgen van wat er allemaal bestaat op dit gebied. En als u zich wilt oriënteren op tankbouw, dan is het heel goed dat wij u op dit moment even treffen. Wij willen graag even van de gelegenheid gebruik maken om u iets meer te vertellen over tankbouw bij Wijtmans Plastics. Wij zijn de specialist in kunststof tanks en constructies, andere toepassingen en ook in bewerkte thermoplastische stoffen. Bovendien zijn wij thuis op het vlak van kunststoflastechniek. Tankbouw is ons werkelijk op het lijf geschreven en daarom hebben we er onze professie van gemaakt. En wie kan daar van profiteren? Juist ja, dat bent u! De klant! Dankzij onze grote expertise hebben wij nog nooit iemand voor een dichte deur hoeven laten staan en zullen wij dit ook bij u niet doen. Wij hebben ontzettend veel ervaring en dit maakt dat u uitstekend een beroep op ons kunt doen als u op zoek bent naar hoogwaardige oplossingen in de tankbouw. Lassen en tanks vervaardigen is onze passie en dat zult u meteen wel gaan merken als u met ons in zee gaat. Twijfel daarom ook niet langer, maar hak vandaag nog de knoop door om voor Wijtmans te kiezen. Daarvan zult u beslist geen spijt krijgen!

Wij bewijzen dat tankbouw helemaal niet veel hoeft te kosten

Het staat als een paal boven water dat er ontzettend veel particulieren en bedrijven zijn die denken dat ze voor tankbouw erg diep in de buidel moeten tasten. En omdat ze vervolgens geen zin hebben om een dief te moeten zijn van hun eigen portemonnee, laten ze dit maar aan hun neus voorbij gaan. Ze doen het dan nog wel met de oude tanks, die wel tekenen van slijtage beginnen te vertonen. Dit is nooit zo’n goed idee, omdat een tank natuurlijk niet moet gaan lekken. Straks verliest u allemaal waardevolle stoffen, die u erin opgeslagen had! Dat moet nooit gebeuren. En daarom is het belangrijk om

  • of reparaties aan uw opslagtanks uit te laten voeren
  • of te kiezen voor nieuwe tankbouw, zodat u weer jaren vooruit kunt

 

Het goede nieuws is dat u bij Wijtmans Plastics helemaal niet veel geld neer hoeft te tellen voor tankbouw. Wij hanteren namelijk de laagste tarieven. En daardoor hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Voorkomen is altijd beter dan genezen, zeggen wij! Dus als u het gevoel heeft dat uw tank oud is en versleten, of dat er misschien wel eens een lek zou kunnen komen, dan is het een strak plan om ons vandaag nog op te bellen om te informeren naar de mogelijkheden voor het opknappen of het leveren van een nieuwe opslagtank. Ons is werkelijk niets te gek en wij staan te allen tijde voor u klaar om u te helpen met wat dan ook voor probleem in de tankbouw. Wij hebben altijd een goede oplossing voor u in petto, omdat tankbouw onze specialiteit is. Al met al kunt u niet meer om ons heen als u iets op dit gebied nodig hebt. Wij vervaardigen niet alleen de beste tanks, maar kunnen ze ook repareren. Het is maar net wat er in uw geval nodig is! Schroom daarom niet en neem vandaag nog contact met ons op via wijtmansplastics.nl voor een persoonlijk advies op maat. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten op onze geheel vernieuwde website over tankbouw. Graag tot ziens!

Bij ons is de klant nog echt koning

Omdat wij het goed met u voor hebben, houden wij de tarieven voor tankbouw altijd laag. Daarover hebt u in de vorige alinea al meer kunnen lezen. Maar wat u misschien nog niet wist is dat onze lage prijzen ook hand in hand gaan met een superieure kwaliteit. Er is ons namelijk alles aan gelegen om u de meest hoogwaardige opslagtanks te kunnen leveren, waar u een leven lang mee toe kunt. Tankbouw is ons vak! Daarnaast kunt u bij ons ook profiteren van:

  • een geweldige service, waar u te allen tijde een beroep op kunt doen
  • de mogelijkheid om vragen te stellen, zodat u precies weet wat u zoal van ons kunt verwachten
  • een zeer betrouwbare partner, die een goed klantencontact hoog in het vaandel heeft staan
  • een vertrouwd adres voor rioolputten, afscheiders, afvoergoten, putafdekkingen, galvanotetechniek en nog veel meer
  • een fotogalerij op wijtmansplastics.nl, om u alvast een beeld te kunnen vormen van wat wij leveren

Heeft u nog vragen over tankbouw? Zou u graag willen weten hoe de vork bij ons precies in de steel zit? Schroom dan niet en neem even contact met ons op via de telefoon, de mail of het contactformulier op wijtmansplastics.nl. Wij staan altijd voor u klaar met hoogstaande oplossingen op het vlak van tankbouw! Wijtmans heeft ‘t!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn