Projectinrichting

[IMG] - havic-kantoormeubelen - ProjectinrichtingHebt u een langlopend project en hebt u daarom een kantoor dat wel wat aankleding kan gebruiken? Dan kunt u kiezen voor de projectinrichting van havic-kantoormeubelen.nl. Bij ons weet u zeker dat u aan degelijke en betrouwbare projectinrichting kunt komen en dat zeggen we niet zo maar. We hebben dan ook al vele jaren ervaring en zijn op het gebied van projectinrichting van alle markten thuis. Bij ons aankloppen heeft dan ook diverse voordelen ten opzichte van andere winkels en webwinkels. Zo hoeft u er helemaal de deur niet eens meer voor uit. Lekker vanachter uw pc of laptop projectinrichting bekijken en meteen bestellen is aan de orde van de dag als u met ons in zee gaat. Natuurlijk wilt u hierover wel graag geadviseerd worden. Het kan immers gaan om een flinke investering en daarom is het van belang dat u op het gebied van projectinrichting de kat even uit de boom kijkt. Wij hebben designers in huis die maar wat graag bij u op kantoor langskomen om de zaak te bekijken. Uiteraard kunnen ze monsters of voorbeelden zoals foto’s meenemen en kunt u samen met hen uw ideale projectinrichting samenstellen. Gaat u uiteindelijk akkoord met het idee? Dan pas gaan we over tot actie en komen we de producten voor uw projectinrichting bezorgen, geheel naar uw wens. Wij luisteren dan ook altijd aandachtig naar uw wensen en ideeën want ook hier leren wij van. Wij kunnen onze service daardoor blijven aanpassen en zo helpt u hiermee toekomstige klanten. Op die manier ontstaat er dus een win-winsituatie waar we allen hopelijk de vruchten van kunnen plukken in het heden en in de toekomst. Wacht dus niet langer maar schrijft u ons rustig eens aan. Uiteraard vindt u de contactinformatie op de website terug. Onze klantenservice staat dag en nacht voor u klaar om alle prangende vragen omtrent de projectinrichting te beantwoorden dus daagt u ons vooral eens uit.

Zoekt u goede projectinrichting? Zoekt u dan niet verder

Voor een degelijke projectinrichting dient u aldus bij ons te zijn. Kijkt u altijd graag de kat uit de boom en wilt u het liefste alle producten eerst in uw handen hebben voordat u besluit tot een aankoop? Daar is helemaal niets mis mee, zeker niet als het om dit soort levens veranderende beslissingen gaat. Komt u daarom eens langs bij een van onze drie showrooms. Wij zijn gevestigd in:

  • Gouda
  • Veghel
  • en Breendonk, dus ook in België bent u meer dan welkom

Op deze locaties staan al onze producten voor de projectinrichting uitgestald dus wacht u niet langer maakt u snel een afspraak met een van deze vestigingen. De mannen en vrouwen die daar werken willen u graag langs deze voorbeelden van projectinrichting leiden en kunnen u alles uitleggen over deze producten. Uiteraard krijgt u er een kop koffie bij en zult u met een goed gevoel weer naar huis kunnen gaan. Ook kunt u meteen een bestelling maken en dan komen we zo spoedig mogelijk langs om de producten voor uw projectinrichting af te leveren. Wilt graag eerst een inzage in de kosten? Ook dat is uiteraard een slim plan van aanpak. Geeft u daarom aan wat u wenst en dan zullen we vervolgens een geheel vrijblijvende offerte voor u opstellen. Dan hebt u inzage in alle kosten en kunt u dit voorleggen aan uw team. Vergader er gerust eventjes over en dan kunt u vervolgens hopelijk uw jawoord gaan geven. De projectinrichting hebben we steevast op voorraad want we hebben diverse magazijnen door het hele land. Daardoor kunnen we overal snel leveren en bij kleine bestellingen is dit soms al wel binnen 24 uur. Hebt u hulp nodig met de installatie of de montage van uw gloednieuwe projectinrichting? Geen probleem, onze monteurs komen u hier graag bij helpen.

Neemt u eens contact met ons op

Zit u een beetje krap bij kas en moet u op de kleintjes letten? Wilt u toch graag investeren in nieuw meubilair voor uw projectinrichting omdat het oude meubilair de tand des tijds niet heeft doorstaan en omdat u allen graag ergonomische meubelen ter beschikking hebt? Dan kunt u het beste op de website kijken onder het kopje “actie” kijken. Daar vindt u namelijk vaak producten die bij ons uit het assortiment gaan omdat ze niet meer worden gemaakt door een producent of omdat we hebben besloten om te kiezen voor nieuwere designs. Dan kunt u vaak in deze outlet erg goedkope projectinrichting vinden. Hiervoor geldt vaak wel dat het op is op is dus het zou zonde zijn wanneer u dat mis moet lopen. Bookmark onze website dan ook zodat u hier eens in de week terug kunt komen. Er zijn immers altijd kapers op de kust en die mensen kunt u nu een loef afsteken door op tijd afgeprijsde projectinrichting aan te schaffen. Voor de beste projectinrichting moet u dus bij ons zijn. We hopen dan ook van harte dat we u snel eens te zien krijgen in een van onze showrooms. Is dat iets te veel van het goede dan kunt u ook alles digitaal regelen door met ons te bellen, te mailen en door online uw bestellingen te maken. Wij leveren gratis tot aan uw voordeur en ook de montage is bij onze service inbegrepen. We hebben dan ook meer dan 300 verschillende artikelen direct uit voorraad leverbaar en zijn dan ook een grote speler in dit segment.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn