Voor alle overhemden met mouwlengte 7

De meeste mensen kopen hun kleren in winkels. Mannen worden op koopavond door vrouwen of vriendinnen mee gesleurd de winkels in en moeten passen wat de vrouwen voor hun uitzoeken. Voor de meeste mannen is dat een prettige manier van kleren kopen. Het interesseert ze namelijk meestal niet en dan hoeven ze niet te doen alsof ze er verstand van hebben of dat ze er ook maar het kleinste beetje interesse in hebben. Kleren kopen interesseert mannen namelijk niet. Of misschien moet ik zeggen: kleren kopen interesseert de meeste mannen niet. Er zijn namelijk ook mannen die je geen groter plezier kan doen dan een vrije dag geven, met een kledingtegoed en dan te droppen in het centrum van Milaan of waar ze ook maar kleding voor een te dure prijs verkopen (als je er vanuit gaat dat kleding als snel te duur is). De mannen die niet van kleren kopen houden spoeden zich naar het pashokje en wachten op de kleren die ze moeten passen, en kopen wat prettig zit, en goedkoop is, en wordt goedgekeurd door de vrouw. Toch is dit genot ook niet voor alle mannen weggelegd. Een eerste oorzaak daarvoor is dat sommige mannen geen vrouw of vriendin hebben of dat hun vrouw of vriendin geen zin heeft om voor anderen kleren te kopen. Dit valt meestal wel op te lossen, want er zijn zat vrouwen die het leuk vinden om voor mannen kleren te kopen. Een andere oorzaak, en dat is het eigenlijke onderwerp van deze tekst is dat sommige kledingstukken niet te vinden zijn in een maat die de man past. Soms is het figuur van de man afwijkend van het gemiddelde. Vind maar eens een broek voor een man die een dikke kont heeft en dunne benen. Dat komt bijna niet voor, een man met een ronde kont, en enkeltjes zo dun als polsen. Alle broeken zullen hem te wijd zitten om de benen. In de zomer met een linnen broek is dat natuurlijk geen bezwaar, maar in de winter lijkt me dat tamelijk koud. Of stelt u zich een man voor die nogal iel is, maar wel lange armen heeft. Zijn schouders bevinden zich ongeveer onder zijn oren, maar als hij zijn armen laat hangen, komen zijn handen tot aan zijn knieƫn. Geen overhemd zal hem staan, zult u denken. Maar nu gaat u de mist in. Speciaal voor deze mannen is de mouwlengte 7 bedacht. Voor mannen die haast geen schouders hebben en wel lange armen is mouwlengte 7 ideaal. Mouwlengte 7 is een langere mouwmaat dan normaal, zodat de verhouding van de schouders en de armen meer passen bij iele mannen. Bij ons kunt u overhemden bestellen met mouwlengte 7, die dan bij u thuisbezorgd worden, voor natuurlijk schappelijke prijzen. Het aangename is dat voor u, want aangezien u nog leest ga ik er van uit dat u een iele man bent, de overhemden als gegoten zullen zitten. U merkt nauwelijks meer dat u een overhemd aan heeft, zo frank en vrij voelt u zich, zo dicht zitten de schouders op de schouders, nu met mouwlengte 7.

Voordelen van overhemden met mouwlengte 7

Het spreekt voor zich dat overhemden met mouwlengte 7 nogal veel voordelen hebben. Waarom zouden ze anders gemaakt worden? Er zijn veel mannen die niet zulke brede schouders hebben en wel lange armen hebben. Al die mannen kunnen genieten van deze overhemden. Ze zijn handig en snel te bekijken op de volgende website: www.amisura.nl/Mouwlengte-7. Hier kunt u rustig een kijkje nemen in ons ruime assortiment en rustig vanuit de stoel thuis een keuze maken. De overhemden met mouwlengte 7 zijn in verschillende mooie kleuren te bestellen. Wat dacht u bijvoorbeeld van babyblauw of van okergeel? Het is ook mogelijk om aanverwante artikelen te bestellen. Zo ziet u bijvoorbeeld als u op een artikel klikt de specificaties van dat artikel, maar ook de suggestie om nog meer te kopen. Daar houden wij van, als u meer gaat kopen. Een voorbeeld: klikt u op de casa moda overhemd mouwlengte 7, dan ziet u niet alleen dat het binnen tien dagen geleverd gaat worden, maar ook dat het goed is om er een shirt bij te kopen. En denkt u dat we u dan een normaal shirt laten kopen? Nee, natuurlijk niet. We laten u een extra lang shirt kopen, eentje die goed past bij en onder het overhemd met mouwlengte 7. Ik zou willen zeggen dat ook de shirts mouwlengte 7 hebben, maar sommige shirts hebben korte mouwen. De overhemden hebben wel mouwlengte 7. De voordelen van overhemden met mouwlengte 7:

  • Ze hebben mouwlengte 7
  • Ze zitten u goed

Wat wil een man nog meer? Niet naar de winkel, en een kledingstuk dat goed zit! Dat doet mouwlengte 7 voor u.

Hoe bestelt u een overhemd?

Een overhemd bestellen met mouwlengte 7 is erg eenvoudig. U gaat naar de site, daar klikt u op het product dat u graag wilt hebben. Vervolgens klikt u op bestellen, geeft u door waar het overhemd heen moet, en dan raden we aan om uw postadres op te geven, maar wie zijn wij? Vervolgens betaalt u en daarna hoeft u slechts te wachten tot het overhemd bezorgd wordt en u het kan dragen, en trots rond kan lopen. Is het niet heerlijk te bedenken dat u nooit meer naar een kledingwinkel hoeft?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn