Barbier in Rotterdam voor heren

Een barbier is een soort kapper voor heren, die ook de baard en snor kan verzorgen, dan wel scheren. De meeste mannen schoren de afgelopen decennia hun baard en snor zelf. Tegenwoordig is het steeds normaler dat jonge mannen naar een barbier gaan. Hier kunnen zij zichzelf even helemaal in de watten laten leggen. In Rotterdam doe je dat bijvoorbeeld bij Mudley’s Barbershop (mudlysbarbershop.nl). Sommige barbiers serveren ook luxe koffie, en in andere zaken is het voor vrouwen niet toegestaan om zich op te houden in de winkel. Dat maakt de barbier tot de hedendaagse spa voor de man, ook in Nederland. Het fenomeen ontstond in het westen van Nederland, waar de meeste trends zich voor het eerst laten zien. Daarom is Mudly’s Barbershop een van de eerste barbiers in Rotterdam. Ben je benieuwd of een knipbeurt bij de barbier in Rotterdam ook iets voor jou is? Op de website zie je voorbeelden, foto’s van de barbier in Rotterdam en de barbiers die er werkzaam zijn. Daarnaast vind je ook de prijslijst en zie je welke diensten er worden aangeboden op het gebied van baardverzorging. Dat laatste is belangrijk als je een baard hebt van enig formaat. Hierover lees je hieronder meer.

Online boeken bij barbier in Rotterdam

Een ander voordeel van je laten knippen en scheren bij Mudley’s Barbershop is dat je online een afspraak kunt maken voor je knipbeurt. Hiervoor bezoek je mudlysbarbershop.nl en klik je eenvoudigweg op ‘afspraak maken’. Er is altijd een barbier in Rotterdam die jou van het hipste kapsel kan voorzien. Daarnaast kun je ook je baard laten uitlijnen. Zo kun je kiezen voor de volgende opties:

  • The classic shave
  • Je baard laten trimmen
  • Je haar laten knippen
  • Millimeteren
  • Of een combinatie van bovenstaande

Studenten krijgen bovendien korting, dus dat is zeer aantrekkelijk voor jonge mannen die nog studeren. Ook kinderen zijn welkom voor een stoer nieuw kapsel. Er zijn verschillende barbiers die hun specialiteit hebben. Voor een classic shave kun je bij iedereen terecht, voor een creatief kapsel ook, maar op de website kun je zien bij je het best kunt zijn. Bedenk daarom van tevoren goed wat je wilt, dan knipt en scheert de barbier in Rotterdam jouw kapsel en baard helemaal in vorm. Geen inspiratie? Kijk dan eens bij foto’s op de website voor ideeën voor jouw volgende kapsel. Ook op social media zijn veel ideeën te vinden als het aankomt op haardracht en baard. Vroeger was dit alleen voor vrouwen weggelegd, maar tegenwoordig kan de man ook zijn hart ophalen wat betreft haardracht en verzorging.

Baardverzorging en ontspanning

Omdat sommige mannen tegenwoordig met lange baarden rondlopen heeft de baardverzorging een behoorlijke vlucht genomen. Om je baard er verzorgd uit te laten zien ga je bijvoorbeeld naar de barbier (in Rotterdam of ergens anders), en koop je diverse baardverzorgingsproducten. Hiermee houd je de baard in topconditie. Regelmatig je baard laten uitlijnen bij de barbier in Rotterdam of de punten laten bijknippen helpt ook. Als je dit niet doet krijg je een wat verwilderde look. Sommige mensen vinden dat leuk, maar een verzorgde baard begint bij het regelmatig bezoeken van de barbier in Rotterdam. Ook een barbier nodig in Rotterdam? Ga dan eens langs bij Mudley’s voor advies of een scheer- of knipbeurt. Je voelt je weer als nieuw na de tijd. Heerlijk ontspannen doe je bij de barbier in Rotterdam, bij Mudley’s. Kijk op de website voor contactgegevens en het adres van de barbier.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn