Een vakkundig installatiebedrijf in Amstelveen

De winter komt eraan en dan wil je zeker zijn dat je er warmpjes bij zit de komende maanden. Echter had na zestien jaar trouwe dienst onze CV-installatie het begeven en daarom hebben we een nieuwe CV-installatie laten aanleggen door Onderhoudsbedrijf Favié, een zeer vakbekwaam installatiebedrijf in Amstelveen, waar wij wonen. Dit installatiebedrijf in Amstelveen is vooral bekend om:

  • Vakkundige installatie van CV’s
  • Het installeren van sanitair
  • Kwalitatief werk
  • Zeer goede service
  • Klantgericht advies
  • Goede onderhoudscontracten

Dit wordt nog eens onderstreept met alle informatie die op onderhoudsbedrijf-amstelveen.nl te vinden is. Het mag dan ook vanzelfsprekend zijn dat we bij dit installatiebedrijf in Amstelveen de opdracht hebben neergelegd om de CV-installatie bij ons thuis te laten uitvoeren.

Een installatiebedrijf in Amstelveen met oog voor detail

Al het werk is inmiddels uitgevoerd en de CV-installatie is geïnstalleerd door dit installatiebedrijf in Amstelveen. We kunnen terugkijken op een erg fijne afhandeling van zaken en daarbij hebben we gemerkt dat ons installatiebedrijf in Amstelveen, Onderhoudsbedrijf Favié, kan meedenken in alle situaties. Ons huis is wat verouderd. We zijn ons hiervan bewust en hebben al een aantal renovaties laten uitvoeren om ervoor te zorgen dat we duurzamer kunnen leven en dat we minder warmtelekkage hebben, waarbij we eigenlijk vooral voor de buitenwereld aan het stoken zijn. Daar hebben we een tijdje geleden al een slag gemaakt door verbeterde isolatie aan te brengen, maar de mensen van Onderhoudsbedrijf Favié denken hier ook in mee, want ze weten welke details belangrijk zijn om nog meer te kunnen besparen. Niet alleen hebben we dus een onderhoudsvriendelijke en duurzame CV-installatie via dit installatiebedrijf in Amstelveen kunnen laten aanleggen, maar er is ook goed nagedacht op de manier waarop. We hebben namelijk in eerste instantie een afspraak gemaakt waarbij we Onderhoudsbedrijf Favié bij ons thuis hebben uitgenodigd om de situatie te bekijken. Het was gelukkig nog goed weer en we hadden de verwarming nog niet echt nodig. Een paar keer koud douchen zouden we ook wel overleven, dus we hebben ervoor gekozen om de tijd te nemen en goed na te denken over de oplossingen die er zijn. De oude, reeds overleden, CV-installatie hielp hier ook wel bij. Onderhoudsbedrijf Favié gaf ook aan dat duidelijk te zien was dat de techniek in de loop van de tijd zo sterk verbeterd is, dat er best wat verbeteringen in de aanleg van de CV-installatie is aan te brengen. De toevoer naar radiatoren kan korter, het aantal ontluchtingspunten kan beter en daarnaast was het heel goed mogelijk om een boiler van grotere capaciteit te plaatsen, waarmee we veel langer en met meer waterdruk kunnen douchen. Nou hadden we al eerder bedacht dat de CV-installatie ons wel eens in de steek zou kunnen gaan laten na zoveel jaar, dus we hadden naar dit moment toe gespaard. We hadden dus ook het budget om deze werkzaamheden te laten uitvoeren. Daarbij hebben we echter het geluk gehad dat de tarieven van dit installatiebedrijf in Amstelveen meer dan schappelijk zijn en dat we tevens goed advies kregen over de te laten installeren CV-installatie.

Het besparend effect van de juiste installatie

Het laten installeren van een CV-installatie is niet iets wat je zomaar doet en omdat je als leek toch niet precies kunt weten waarop je moet letten is goed advies van groot belang. Ons installatiebedrijf in Amstelveen heeft zeer goed advies gegeven over de keuze voor de juiste installatie. Dit heeft voor ons kosten bespaard en meer capaciteit opgeleverd, een win-winsituatie dus. Uiteindelijk is alles zeer netjes aangelegd en zijn we uitermate tevreden. We hebben dan ook een onderhoudscontract afgesloten om periodiek de nieuwe installatie goed te laten onderhouden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn