Dit is de beste kapper van Delft

Dit is de beste kapper van DelftOnlangs ben ik naar Delft verhuisd omdat ik werk heb gevonden in deze stad. Het was voor mij een hele stap want ik woonde altijd in het noorden van het land en ik moest daarom ook alles achter mij laten en in deze stad een nieuw leven opbouwen. Wat voor mij het moeilijkste was in de eerste weken, was het vinden van een goede kapper. Ik ben namelijk iemand die zijn haar altijd goed verzorgd wil hebben en vandaar dat ik dus al heel snel op zoek ben gegaan naar de beste kapper van Delft. Uiteraard is dit een subjectief begrip, daar was ik mij meteen bewust van, maar ik wilde toch graag een poging doen om de beste kapper van Delft te vinden. Ik heb daarom verschillende mensen gevraagd wie in hun ogen de beste kapper van Delft was en allemaal kwamen zij met een en dezelfde naam op de proppen. Zij kwamen namelijk allemaal aanzetten met Headquarter Delft. Deze zaak schijnt volgens velen de beste kapper van Delft te zijn. Dat moest ik natuurlijk zelf ervaren en vandaar dat ik eens even ben gaan kijken waar ik deze beste kapper van Delft kon vinden. Het toeval wilde dat deze zaak echt bij mij om de hoek zit en dat was voor mij heel erg prettig om te horen. Ik vond het heel prettig om te merken dat ik hier heel snel langs kon gaan. Ik hoefde ook geen afspraak te maken omdat men hier altijd binnen kan lopen als het niet druk is. Dat maakt deze zaak voor velen de beste kapper van Delft. Ik wilde echter ook een goed kapsel hebben en dus wilde ik niet zomaar het predicaat ‘beste kapper van Delft’ op deze zaak plakken. Ik wilde er zeker van zijn dat men mij hier ook goed zou kunnen helpen. Vandaar dat ik mij eerst wilde laten knippen om daarna tot een oordeel te komen.

Deze zaak kan met recht de beste kapper van Delft genoemd worden

Toen ik bij deze kapper in de stoel ging zitten, kreeg ik de vraag of ik misschien ook iets wilde drinken. Dat vond ik heel prettig en ik heb daarom een kopje koffie gevraagd. Vervolgens gingen de mensen van deze zaak met mij aan de slag. Mijn haar werd eerst goed gewassen en daarna werd het op heel professionele wijze gedroogd. Dat was heel prettig en ik voelde mij heerlijk ontspannen. Vervolgens is mijn haar door deze beste kapper van Delft geknipt en toen ik het resultaat zag, was ik meteen zeker van het feit dat deze zaak met recht de beste kapper van Delft genoemd kan worden. Men weet hier als geen ander hoe zij met moeilijk haar om moeten gaan. Ik kreeg ook nog heel goede adviezen mee van deze mensen en ik kon ook de benodigde verzorgingsmiddelen kopen die ik nodig had. Ik was daarom heel erg blij dat ik naar deze zaak ben gegaan. Het was voor mij meteen duidelijk dat ik hier in de toekomst nog heel veel vaker zou komen.

Ik raad deze zaak aan iedereen aan

Ik ben heel blij dat ik door deze mensen geholpen ben en ik zou deze kapper dan ook aan iedereen willen aanraden. Men weet hier heel goed hoe zij een goed kapsel moeten creëren. Kortom:

  • ik ben heel tevreden over deze zaak
  • ik kom hier volgende keer zeer zeker weer terug
  • ik ben voor een heel goede prijs geholpen

Kijk voor meer informatie even op de site van dit bedrijf. Het adres is Headquarter-Delft.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn