Bent u op zoek naar kantoorruimte? Utrecht is prefect!

Debedrijfsmakelaar - Kantoorruimte utrechtDus u heeft een bedrijf en bent op zoek naar kantoorruimte waar u uw werkzaamheden kunt uitvoeren, klanten, cliënten en zakenrelaties kunt ontvangen en goed uit kunt stralen wat uw bedrijf is en waar het voor staat? U zoekt moderne doch klassieke, hippe doch professionele en stijlvolle doch gastvrije kantoorruimte? Dan heeft Utrecht alles wat u zoekt: de stad ligt centraal in het land en is dus goed bereikbaar met zowel openbaar als eigen vervoer; de stad is enorm jong, met een sterk groeiende jonge ondernemersklasse; de stad is erg actief, met een grote hoeveelheid evenementen, beurzen, festivals, ontmoetingen, et cetera; de gehele regio Utrecht is op Europees niveau (één van) de productiefste en welvarendste. Als de vierde stad van Nederland met 330.772 inwoners is Utrecht een beetje een provinciestad, maar wel zeker met internationale allure, mede dankzij de Universiteit van Utrecht en de vele internationale bedrijven die Utrecht hebben inmiddels al hebben ontdekt. Bent u op zoek naar kantoorruimte? Utrecht heeft iets voor iedere ondernemer, van groot tot klein, van jong tot oud, van beginner tot zeer ervaren. Locaties in het historische stadscentrum zijn voor iedereen prachtig, maar een jonge startup doet het ook prima op de Uithof, terwijl een iemand die al wat langer in het vak zit zich misschien prettiger voelt in Wittevrouwen of Lunetten. Wat u ook zoekt in kantoorruimte, Utrecht heeft voor ieder wat wils. Maar waar kun je nu het best terecht als je kantoorruimte in Utrecht zoekt? Waar vraag is, volgt al gauw aanbod (en regelmatig ook andersom), dus het zal u niet verbazen dat er vele partijen zijn die zich opwerpen als bemiddelaar voor de zoekers van kantoorruimte, ook in regio Utrecht en Utrecht stad. Sta mij toe u een tussenpersoon aan te raden voor het vinden van kantoorruimte in heel Nederland (dus ook Utrecht): De Bedrijfsmakelaar. Op debedrijfsmakelaar.nl kunt u specifiek opgeven dat u op zoek bent naar kantoorruimte in Utrecht. Het maakt bij De Bedrijfsmakelaar niet uit of u wilt huren of kopen: beide zijn mogelijk! Kantoorruimte in Utrecht heeft u nog nooit zo snel gevonden.

Kantoorruimte in Utrecht (ver)huren of (ver)kopen

Via De Bedrijfsmakelaar kiest u zelf op wat voor manier u kantoorruimte afneemt. Hetzij door te huren, hetzij door te kopen. U kunt het helemaal zelf bepalen! Kantoorruimte in Utrecht biedt u enkele bijzondere voordelen die u niet zomaar overal in het land ook zult vinden. Zo bevindt kantoorruimte in Utrecht zich vaak in prachtige historische panden, ben je altijd bereikbaar en dicht in de buurt voor (potentiële) klanten, cliënten en zakenrelaties – niet alleen omdat de stad zo centraal ligt, maar ook omdat ze helemaal niet zo groot is – en straal je net dat beetje meer professionaliteit uit omdat je je kantoorpand zich in één van de Vier Grote Steden bevindt. Het huren of kopen van kantoorruimte in Utrecht kan misschien wat aan de duren kant zijn, maar de reputatie, de professionaliteit en het netwerk dat u er – vooral als jonge ondernemer – voor terugkrijgt betaalt de huur of de hypotheek dubbel en dwars terug. Bij De Bedrijfsmakelaar kun je echter ook terecht als je zelf ruimte hebt die je als kantoorruimte in Utrecht wil verhuren of verkopen. De Bedrijfsmakelaar functioneert, net als iedere makelaar, als tussenpersoon voor partijen die kantoorruimte in Utrecht (en in andere delen van het land) aanbieden en willen afnemen. Als aanbiedende partij van kantoorruimte in Utrecht betaalt u slechts €95 (exclusief btw) waarvoor u:

  • 12 maanden met uw advertentie op de website van De Bedrijfsmakelaar staat;
  • 1 maand met uw advertentie op de homepage van De Bedrijfsmakelaar staat;
  • een poster krijgt van De Bedrijfsmakelaar die u in het raam van uw kantoorruimte in Utrecht kunt hangen om aan te geven dat het pand te koop of te huur staat;
  • hoge vindbaarheid via Google dankzij de sterke online aanwezigheid van De Bedrijfsmakelaar

De Bedrijfsmakelaar is er dus voor om aanbieders en afnemers van kantoorruimte in Utrecht zo effectief en efficiënt mogelijk bij elkaar te brengen.

Taxatie en vastgoedbeheer

De Bedrijfsmakelaar biedt niet alleen kantoorruimte in Utrecht, maar ook in andere delen van het land. Hoewel de stad niet de enige locatie is voor mooie en professionele kantoorruimte, is Utrecht wel duidelijk een zeer gewilde locatie voor start-ups, jonge ondernemers en eigenlijk professionals en bedrijfseigenaren van elk pluimage die op zoek zijn naar kantoorruimte. Utrecht kan echter wel een beetje aan de dure kant zijn, met name in het stadscentrum. Daarom is het belangrijk dat je als potentieel huurder of koper een goede en betrouwbare taxatie laat uitvoeren van kantoorruimte in Utrecht die je zou willen huren of kopen. Ook voor verhuurders en verkopers geldt dat het in bezit hebben van een betrouwbare taxatie ook je betrouwbaarheid als verhuurder of verkoper ten goede komt. Ook hiervoor kun je terecht bij De Bedrijfsmakelaar. Een taxatie kunt u direct online aanvragen bij De Bedrijfsmakelaar. Zij zorgen dan voor onafhankelijke, gecertificeerde BOG taxateurs die door alle bekende banken en kredietinstellingen in Nederland worden erkend. De Bedrijfsmakelaar biedt voor haar taxatiediensten een landelijke dekking, zodat er ook voor uw (aanstaande) kantoorruimte in Utrecht altijd een taxateur beschikbaar is in de buurt. Ook als het gaat om vastgoedbeheer, hetzij in de vorm van de relaties managen en onderhouden met huurders, hetzij onderhoud en technisch beheer of financieel en administratief beheer, kunt u bij De Bedrijfsmakelaar terecht. Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn