De beste containers vind je op ktk.nl

KTK - ContainersJe staat er misschien niet altijd bij stil als je bijvoorbeeld containers op een schip voorbij ziet komen, maar al die containers komen ergens vandaan. De reden dat je er wellicht niet bij stil staat is omdat containers zoals, in dit geval, de zeecontainer er vaak gebruikt uitzien. Alsof ze al jaren meegaan. En hoe langer iets deelneemt aan hetgeen wat wij bestaan of existentie noemen, des te sneller zijn we geneigd om de oorsprong te vergeten. Het is alsof een container in deze zin onsterfelijk is. Een container bestaat vaak langer dan wijzelf, omdat een container gewoonweg duurzamer is dan een mens. Metaal gaat langer mee dan vlees. Dit verklaart dan de reden waarom we eigenlijk nooit nadenken over de oorsprong van een container. Ze zijn er gewoon. Terwijl het schip dat de containers vervoert, waarschijnlijk eerder een associatie oproept van een scheepswerf. Zoals gezegd gaat een container vaak dusdanig lang mee dat we te ver verwijdert raken van de oorsprong van de container en dat maakt vervolgens dat we niet over de oorsprong nadenken. Maar een container, net als al het andere wat ontstaat en vergaat, heeft natuurlijk een begin. En voor iedereen die een container nodig heeft is het goed om te weten dat je niet hoeft na te denken over de oorsprong, want dit betekent dat je dus blijkbaar maar één keer een bestelling hoeft te plaatsen voor containers en daarna nooit meer, want de containers zullen jouw leven in ieder geval overleven en de eerste paar generaties na jou waarschijnlijk ook nog wel. Het feit dat we niet automatisch over de oorsprong van containers nadenken is natuurlijk prima als je geen containers nodig hebt. Maar mocht je containers willen bestellen, en dan gaat het niet alleen maar over zeecontainers, dan kun je natuurlijk altijd terecht op het wereldwijde web. En als je gericht wil weten waar je containers kunt verkrijgen dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen op de website van ktk.nl, want KTK is dé expert op het gebied van containers en alles wat met containers te maken heeft.

Wat voor containers kan ik bestellen bij KTK?

Het soort container dat je kunt bestellen bij KTK is zoals gezegd niet alleen de zeecontainer. Dit werd in het bovenstaande als voorbeeld gebruikt, omdat de zeecontainer bij iedereen in Nederland wel bekend is. Dit is ook bedoeld om de containers die hier worden besproken niet te verwarren met de container van kunststof die je bij de weg zet. Deze zijn natuurlijk van de gemeente en hoef je dan ook niet te bestellen. Het gaat om containers voor bedrijven die producten moeten vervoeren. Tevens kun je bij KTK een container bestellen met ingebouwde pers. Deze container is ideaal voor het efficiënt verwerken van afval. Hoe kleiner de inname van afval, des te meer kun je in één rit verwerken. Daarnaast kun je bij KTK ook een container bestellen met een wals. Deze perst het grovere werk plat en deze verdichting maakt dat je ook het grovere materiaal efficiënt kunt vervoeren. Voor het sloopwerk waarbij je met grove zware materialen te maken hebt kun je gebruik maken van een python container. Deze container kan wel tegen een stootje en de deuken en dergelijke die er in de loop van de tijd in zullen komen horen bij het uiterlijk van deze container. Het is ook niet verwonderlijk, want je ziet deze soort container vaak naast een woning waar sloopwerkzaamheden plaats vinden en die worden er zonder pardon in gegooid. Het zou toch raar zijn als je voor elk stuk afval naar beneden moet lopen om het voorzichtig in de container te leggen. Nee, het is veel beter en efficiënter om de boel er zonder meer in te kunnen gooien zonder dat de python container hieronder lijdt. Daar is de container ten slotte voor gemaakt. Duurzaam, robuust, en praktisch onverwoestbaar. Wederom een container waarbij je eigenlijk nooit nadenkt over de oorsprong. Ze zien er ook nooit nieuw uit. Het lijken altijd oude versies die al jaren in gebruik lijken te zijn. Dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Vaak zijn dit soort containers al nadat ze één of twee keer zijn gebruikt, niet meer te herkennen als een nieuwe container. En dat terwijl ze net uit de fabriek komen. Het is dus eigen aan de container dat de container er gebruikt uitziet en dat draagt natuurlijk bij aan de mythe dat de container geen oorsprong heeft.

Het bestellen van een container bij KTK

Als je gaat bestellen moet je in ieder geval met de volgende zaken rekening houden:

  • De soort container
  • Het gebruik
  • De functie
  • De materialen die je wilt vervoeren

Het gaat erom dat je de juiste container zoekt die past bij de juiste functie. Voor het vervoer van grote partijen aan producten, voor zowel overzees als binnen Europa kun je het beste kiezen voor een zeecontainer.  Maar voor de afval reductie kun je natuurlijk veel beter gebruik maken van een afval container met een pers of een wals. Het blijkt dus dat je nogal wat mogelijkheden hebt. Om die mogelijkheden goed in kaart te brengen kun je op de site een totaal overzicht vinden van alle verschillende mogelijkheden. Als je er zelf niet uitkomt met behulp van de site, dan kun je natuurlijk altijd terecht op bij de klantenservice. Hier kun je al je vragen stellen met betrekking tot de juiste keuze.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn