Fornuis

Deschouwwitgoed - FornuisWilt u graag een nieuw fornuis kopen? Of u nu particulier bent of een restaurant dan wel bedrijf hebt, bij ons bent u steevast welkom. Zowel op onze website, deschouwwitgoed.nl als ook in onze showroom in Bussum. Bussum ligt nabij Hilversum, kortom in het midden van het land aan de rand van de Randstad en daardoor vast en zeker voor eenieder eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer en met de auto. Mar mocht dit te ver zijn en komt u nooit in de buurt van Bussum maar wilt u toch graag bij ons een fornuis gaan kopen dan kan dit ook geheel via het internet. Dat is voor ons net zo gemakkelijk als voor u dus dag ons gerust uit met uw wensen en vragen. Niet alleen hebben we vast en zeker een erg mooi fornuis voor u in huis, we zijn op het gebied van witgoed van alle markten thuis. Wilt u dus uw totale keuken verbouwen en hebt u nog veel witgoed naast een nieuw fornuis nodig? Slaat u dan meteen ook voor deze artikelen uw slag bij ons. Dat scheelt u aanzienlijk wat geld en we hoeven dan maar een keer te rijden met uw afzuigkap, koelkast, magnetron en/of fornuis of wat u dan ook hebt besteld. Een fornuis hebben we dus van diverse merken. Daardoor kunnen ze soms nogal duur uitvallen want u begrijpt vast ook wel dat we fornuizen hebben van gerenommeerd toopmerken. Soms hebt u wel het geluk dat u voor weinig geld toch een dergelijk fornuis kunt kopen omdat ze in de aanbieding zijn. Het kan dan ook zeker geen kwaad om onze site goed in de gaten te houden want we hebben regelmatig dit soort scherpe acties. Die wilt u niet mislopen. Wees er trouwens wel op tijd mee want er zijn altijd kapers op de kust en u wilt niet naast het net vissen.

Fornuis van een topmerk aanschaffen? Kijk op onze site

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op onze site is het aan te raden om ons te bookmarken. Dan kunt u regelmatig terugkeren en zien welk fornuis we nu weer in ons assortiment opgenomen hebben. Zo kunt u als eerste de nieuwste super-de-luxe fornuis gaan kopen. Daarnaast maken we gebruik van diverse soorten sociale media zoals:

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • En op YouTube kunt u demo’s van diverse witgoed producten waaronder een fornuis bekijken

Vergeet ons na het lezen van deze tekst dus niet te gaan volgen en liken via dit soort media, dan mist u nooit meer een update en weet u als eerste wanneer uw favoriete fornuis voor lage prijzen bij ons over de toonbank gaat. Als u van onze webshop gebruik gaat maken dan zijn er vele voordelen waar u van kunt gaan profiteren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een goede service? De klant is bij ons de koning en dat zult u ook meteen merken. Wij gaan voor een persoonlijke aanpak. Geen enkele keuken is dezelfde en u wilt uw keuken eigen maken. Daarbij is het fornuis belangrijk want dit is zeker een van uw pronkstukken in deze ruimte van uw huis. Daarnaast hebt u bij ons de keuze uit diverse betaalmogelijkheden. U bent vast en zeker wel bekend met internetbankieren en u hebt er dan ook vast wel een account. Daardoor kunt u betalen via iDEAL, PayPal of door het over te schrijven. Natuurlijk kunt u ook aan de deur betalen en is het mogelijk om uw credit card te gebruiken. Op die manier hebben we de betaling snel binnen en kunnen we beginnen met het klaarzetten van uw bestelling. En hebt u uw nieuwe fornuis misschien morgen al wel in huis!

Hebt u hier nog vragen over? Neem dan even contact met ons op

Vragen stellen kan meteen en wel door ons op te bellen of een e-mail te sturen. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug om al uw prangende vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Al onze producten leveren we gratis aan uw huis of bij uw bedrijf zoals een restaurant. Daar doen we beslist niet moeilijk over. Er zitten bij een bestelling dan ook geen addertjes onder het gras zoals extra verzendkosten waar u pas later achter komt. Dat is bij ons toch zeker uit den boze en zal u dan ook niet overkomen! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het plaatsen van bijvoorbeeld en fornuis? Dan kunt u dat aan ons vragen. Voor een kleine meerprijs komen we uw fornuis installeren. Daar kan immers nog heel wat bij kijken en we sturen dan ook graag een monteur mee. En zoals we al eerder zeiden hebben we een showroom in Bussum waar u uw gewenste fornuis kunt komen bekijken. Maar ook de website biedt voldoende foto’s en technische informatie over het fornuis van uw dromen. Kijkt u ook even iets verder dan uw neus lang is? Wie weet vindt u er wel handige witgoed naast het fornuis dat u op het oog hebt. Als dit binnen uw budget past dan staat er nu niets meer in de weg om een fornuis te bestellen. Kies dus snel uw merk uit, bepaal de minimum en maximum bedragen die u wilt betalen, kies een kleur uit en tevens het type fornuis en bestel. We hebben alle bekende soorten in huis zoals gasfornuizen, inductiefornuizen en de mogelijkheid tot keramisch koken. We zien uw bestelling graag tegemoet!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn