Haal duurzaamheid en kwaliteit in huis met Stion zonnepanelen

Het zal u vast niet ontgaan zijn dat de laatste jaren de gemiddelde energierekening een stijgende lijn heeft ingezet. Stion zonnepanelen kunnen u helpen om te besparen op uw maandlasten doordat ze een hoog rendement hebben en ook in de aanschaf zeker meevallen. Duurzaamheid is een thema dat steeds vaker terug komt en terug zal komen in de media. De fossiele brandstoffen die wij op dit moment in rap tempo opgebruiken zijn geen oneindige bron van energie, zoals u vast wel weet. Met Stion zonnepanelen draagt u een steentje bij aan het verminderen van het gebruik van niet-duurzame brandstoffen zoals bijvoorbeeld steenkool, olie en aardgas. U kunt dus twee vliegen in één klap slaan als u Stion zonnepanelen in huis haalt. Draag bij aan de verduurzaming van de maatschappij en zorg er voor dat het ook nog eens goed is voor de eigen financiën. Doordat ons bedrijf alle door ons aangeboden panelen zelf test in een opstelling op ons dak bent u er zeker van dat wij specifiek weten wat de prestaties van de panelen zijn. Kom dus niet voor verrassingen te staan door bij een niet gespecialiseerd bedrijf een aankoop te doen, maar kom naar ons toe om u uitstekend te laten informeren over bijvoorbeeld Stion zonnepanelen. Uiteraard is Stion niet het enige merk wat bij ons verkrijgbaar is. Voor veel verschillende woonsituaties en kantoorpanden zijn verschillende panelen geschikt. Stion zonnepanelen zijn echter zeer betrouwbaar en hebben een hoog rendement en daardoor voor veel mensen een goede aankoop. Alle zonnepanelen verdienen zichzelf op termijn terug. Hoe lang dit duurt hangt er uiteraard van af hoe veel de zon schijnt en hoe veel u zelf verbruikt, maar het aanschaffen van bijvoorbeeld Stion zonnepanelen is hoe dan ook een financieel verstandig besluit om te nemen. De zon is de meeste krachtige energiebron die tot onze beschikking staat. Potentieel zou het gebruik van fossiele brandstoffen niet nodig zijn als we ook maar een fractie van de totale energie van de zon zouden kunnen opvangen. De panelen van tegenwoordig worden steeds beter en kennen een steeds hoger rendement zodat de, nu nog, utopie van een op zonne-energie gebaseerde samenleving in de nabije toekomst misschien wel werkelijkheid kan worden. Stion zonnepanelen gaan hierin voorop in de strijd en dragen een steentje bij met mooie, betaalbare en technisch perfecte producten voor de consument.

Waarom kiezen voor Stion zonnepanelen?

Naast dat het kiezen voor zonnepanelen in het algemeen al een zeer goede keuze is, is kiezen voor Stion zonnepanelen voor veel mensen absoluut een aanrader. Stion is een Amerikaans bedrijf met jarenlange ervaring en veel expertise. Ze zijn één van de marktleiders in de branche en Stion zonnepanelen worden continu doorontwikkeld om de klant de nieuwst en beste mogelijkheden te kunnen bieden. Andere voordelen zijn de volgende:

  • Beschikbaar voor zowel schuin als plat dak. Door gebruik te maken van dunne film techniek zijn de panelen zowel op schuine als platte daken te installeren zonder in te leveren op rendement.
  • Zelfreinigende coating op alle Stion zonnepanelen zodat de panelen lange tijd schoon blijven waardoor ze jarenlang optimaal werken. Het zonlicht dat ze opvangen zal niet worden gehinderd doordat het paneel vies is.
  • Een lage temperatuur coëfficiënt waardoor ook bij lage temperaturen er relatief veel energie opbrengst is. Vooral in een land met een gematigd klimaat, zoals bijvoorbeeld Nederland, kan dus veel schelen qua opbrengst.
  • 10% meer energie opbrengst dan concurrerende modellen met kristallijn technologie. Hierdoor is het rendement hoger en zullen de Stion zonnepanelen zichzelf relatief snel terugverdienen.

Wij helpen u de juiste keuze te maken

Of u nou op zoek bent naar een paneel om een klein huishouden mee te onderhouden of gewoon één of twee om gedeeltelijk te voorzien in uw behoefte aan energie, voor eenieder is er een geschikt product te vinden. Als u overweegt om één of meerder Stion zonnepanelen te plaatsen dan moet u zeker bij ons in de showroom langskomen om alle informatie die u maar kan bedenken er over in te winnen. Doordat wij werken met veel verschillende producten van diverse producenten is er voor iedere portemonnee een goed en betrouwbaar paneel te vinden. Op onze site kunt u onder andere zelf checken aan de hand van uw energieverbruik wat voor soort paneel mogelijk bij u past. Daarnaast is er een gratis telefoonnummer waarnaar u kunt bellen voor meer informatie. Er is ook de mogelijkheid tot het downloaden van een informatiefolder waarin wij hebben geprobeerd veel gestelde vragen te beantwoorden. Voor de meest complete ervaring en direct contact bent u uiteraard van harte welkom in onze showroom. Verschillende Stion zonnepanelen en andere producten kunt u hier bekijken en wij kunnen u laten zien wat de opbrengsten qua energie zijn elk van de panelen. Wij beschikken over alle nodige kwalificaties en keurmerken zodat wij garanderen dat wij juiste en complete informatie verstrekken aan de klant. Daarnaast hebben wij door jarenlange ervaring in de branche een complete kijk op het aanbod aan producten waardoor u zeker geen kat in de zak koopt als u bij ons terecht komt. Wij zorgen er voor dat we u te woord kunnen staan, ook al is dat in de avonduren of op andere tijden buiten de kantooruren. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die bijvoorbeeld Stion zonnepanelen u kunnen bieden, schroom dan niet en bel of kom langs en wie weet gaat uw energierekening binnenkort ook wel een fors stuk omlaag.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn