De eindeloze mogelijkheden van computervloeren

Het gebruik van computervloeren is een systeem van modulaire elementen ontworpen voor de binnen- en buitenvloeren van een gebouw. Deze zeer effectieve technologie maakt het mogelijk om een technische ruimte onder het vloeroppervlak te creëren voor alle verschillende soorten bekabeling: elektriciteit, sanitair, telefoon- en datatransmissienetwerken, klimaatbeheersing en beveiliging. Dit is mogelijk vanwege het lichte gewicht van computervloeren en een volledig droog bouwsysteem, bestaande uit een ondersteunende structuur en een bovenoppervlak. System Floor Technics biedt, dankzij zijn jarenlange ervaring op dit gebied, oplossingen met computervloeren met hoge prestaties zowel in weerstand, duurzaamheid als met hoge esthetische inhoud. Terwijl de geleidelijke verspreiding van huisautomatisering computervloeren tot een basiscomponent van intelligente gebouwen maakt, is een aanzienlijk toepassingsgebied mogelijk bij de renovatie van bestaande gebouwen. Dit vanwege de flexibiliteit, het gemak en de snelheid van installatie en het brede scala aan afwerkingen van de vloeren. Een ander gebied waar computervloeren steeds populairder worden door de ontwikkeling van hoogwaardige technologieën, is buitenshuis. Het toegepaste montagesysteem biedt zelfs een perfecte continuïteit tussen binnen- en buitenvloeren, zodat terrassen, buitenruimten en openbare ruimtes ook afgewerkt kunnen worden tot een mooi vloeroppervlak.

De voordelen van computervloeren

Als je een bedrijf hebt die veel technologie gebruikt, zijn computervloeren misschien een verstandige investering voor jouw bedrijf. Het concept van een verhoogde vloer bestaat al sinds de jaren 1970 en de laatste jaren maken steeds meer bedrijven de overstap. Maar door de ontwikkelingen in technologie, waait het systeem ook over naar gewone huizen. Het systeem bestaat uit panelen die worden ondersteund door sokkels, waardoor er een ruimte onder de vloer ontstaat om bekabelingen en meer op te slaan. De verhoogde vloer van System Floor Technics biedt een aantal belangrijke voordelen op het gebied van functies en uiterlijk. Hieronder enkele redenen waarom dit systeem voor jou geschikt zou kunnen zijn.

  • Een ruimte voorzien van computervloeren kan via de vloer worden voorzien van airconditioning. Dankzij dit ontwerp kan de lucht op een efficiëntere manier bewegen, waardoor de ruimte sneller wordt gekoeld en je energiekosten op de lange termijn worden verlaagd.
  • Of het nu om een nieuw of gerenoveerd gebouw gaat, de installatie verloopt snel. Bovendien is de vloer onmiddellijk klaar voor gebruik.
  • Ontwerpflexibiliteit en de mogelijkheid om het originele ontwerp te veranderen, zelfs tijdens de installatie.
  • Integratie met andere afwerkingstechnieken, zoals scheidingswanden en verlaagde plafonds.
  • Beschikbaarheid van een breed scala aan accessoires voor het aanpassen van de computervloeren.

Gebruik buitenshuis

Het nastreven van nieuwe oplossingen en de verschuiving van de marktvraag heeft de ontwikkeling van nieuwe modellen van verhoogde vloeren voor gebruik buitenshuis veroorzaakt. Als onderdeel van ons voortdurend streven om de nieuwe trends in het veld aan te pakken, realiseren wij ook het gebruik van verhoogde vloeren buitenshuis voor je. De verhoogde buitenvloeren bieden onmiddellijke afvoer van regen en ander water (door de open voegen), zodat de vloer sneller droogt en uiteindelijk veiliger is voor de gebruiker. Het regenwater wordt gemakkelijk door de open voegen naar de kanaalsystemen direct daaronder afgevoerd, waardoor opstijgend vocht en lekken worden geëlimineerd. Bovendien kan de ondervloer eenvoudig en snel betreden worden voor eventuele controles en het repareren van de isolatielaag, indien nodig, en het vermijden van de aanzienlijke kosten die ermee gepaard gaan als een vloer moet worden afgebroken en opnieuw moet worden gelegd. Bovendien kunnen computervloeren gebruikt worden om verhoogde eilanden boven straatniveau te creëeren dat kan worden uitgerust met verlichtings- en irrigatiecontrolesystemen. Wens je meer informatie over computervloeren, de modellen en het gebruik ervan, bekijk ons ruime aanbod op systemfloortechnics.nl en neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder met je vragen.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn