De knappe kapper in Vlaardingen

“De knappe kapper knipt knap, maar de knecht van de knappe kapper knipt nog knapper dan de knappe kapper kappen kan.” Wie kent het zinnetje nog? Oh, wat was het lastig om ‘m op te zeggen; zelfs het typen ervan ging zojuist een aantal keer fout. Maar waar is het zinnetje eigenlijk op gebaseerd? Wie heeft ‘m bedacht (de knecht, misschien)? Had de kapper überhaupt een knecht vroeger? Ik heb wel een idee waar het zinnetje tegenwoordig op toegepast zou kunnen worden: de knappe, kappende kapper in Vlaardingen.

De kapper in Vlaardingen knipt knap

Je kunt naar de kapper in Vlaardingen om verschillende redenen – hoewel deze ook weer anders kunnen zijn voor de verschillende geslachten, natuurlijk. Voor vrouwen is de kapper in Vlaardingen een uitgelezen plek om hun haar te…

 • Wassen
 • Knippen
 • Highlighten
 • Verven
 • Permanenten

Daarnaast kan de kapper in Vlaardingen prachtige kapsels in je haar knutselen. Voor je bruiloft, bijvoorbeeld: dan is het een must om je haar te laten doen door een professional zoals de kapper in Vlaardingen. Maar ook wanneer je een feestje hebt en je wil er op-en-top uitzien, kun je naar Haarmode Louise. Voor mannen worden veelal dezelfde diensten aangeboden, maar zij kunnen zich ook nog laten scheren of laten trimmen. En wat voor zowel mannen en vrouwen kan gelden, is dat ze een nieuwe coupe willen. Een fris kapsel, even wat anders dan de afgelopen tien jaar. Dit kun je natuurlijk zelf proberen te knippen, maar daarbij loop je het risico dat het toch niet staat. Bij de kapper in Vlaardingen krijg je professioneel advies over het kapsel dat het best bij jou past. Er wordt gekeken naar jouw haarkleur en gezichtsvorm, want beide spelen een rol bij het uiteindelijke plaatje. Samen met jou wordt gekeken naar de beste mogelijkheden. Wel zo fijn, want je hoort soms horrorverhalen van mensen die een bob hadden gekozen, maar daar toch niet zo blij mee waren… Met professioneel advies als dit zul je geen tranen plengen! Woon je in Vlaardingen en denk je erover om je kapsel te veranderen – of om het gewoon te laten knippen – bezoek dan eens de website http://haarmode-vlaardingen.nl/kapper-vlaardingen/.

Welk haar bij welk gezicht?

Natuurlijk kan het geen kwaad om een beetje voorbereid naar de kapper in Vlaardingen te gaan. Je kunt alvast kijken wat jouw gezichtsvorm is en welk kapsel je daarbij vindt staan – om dit vervolgens nog eens te checken door de professionals van Haarmode Louise. Er zijn verschillende gezichtsvormen:

 • Rond
 • Driehoekig
 • Ovaal
 • Vierkant
 • Ruit
 • Hart

Voor elk type gezichtsvorm bestaan verschillende geschikte kapsels. Heb je een rond gezicht, dan komt je gezicht het beste uit in lang haar – eventueel golvend. Een driehoekig gezicht (een omgekeerd hartvormig gezicht) lijkt mooi bij een scheve, asymmetrische pony of een zijscheiding. Dit laatste staat ook erg goed wanneer je een ruitvormig gezicht hebt. Dat zorgt er namelijk voor dat je gezicht wat breder lijkt; laat je haar niet teveel hangen, want dat maakt je gezicht nog smaller. Oftewel: volume! Het hartvormige gezicht heeft vooral baat bij lang haar en een pony. Op deze manier benadruk je meer je kin, die in vergelijking met je voorhoofd wat kleiner is. Hij mag er ook zijn! Tot slot het vierkante gezicht – wederom is hier de asymmetrische pony een goed idee. Een rechte pony is daarentegen niet iets voor deze vorm; dat maakt het gezicht net iets te vierkant. Ook leuk bij deze vorm is het hebben van verschillende laagjes, eventueel met verschillende kleuren. Laat je inspireren door de kapper in Vlaardingen en geniet van je nieuwe coupe!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn