Een goede bijoux groothandel

Nog niet zo lang geleden ben ik een klein mode-boetiekje begonnen. Het idee is om kleinschalig te blijven zodat ik iedere klant kan helpen op een passende manier. Persoonlijk contact en persoonsgebonden advies vind ik erg belangrijk voor een mode-boetiek(je). Een droom van meer dan twintig jaar gaat hiermee eindelijk in vervulling. Voor mijn boetiek, waar ik voornamelijk kleding voor 40-plussers verkoop, wilde ik graag bijpassende sieraden verkopen. Het idee is dat de klant in één boetiek terecht kan voor een complete outfit. Alleen bleek het toch nog heel lastig te zijn om bijpassende sieraden te vinden. Daarnaast was het nog een vereiste om mijn inkopen te kunnen doen bij een bijoux groothandel. Voor mij is het ook nog eens heel belangrijk dat ik in één bijoux groothandel alle gewenste sieraden kan aanschaffen. Na een goede zoektocht ben ik uitgekomen op een hele fijne groothandel. Deze bijoux groothandel heet Ozom By Barrucci. Ze hebben ieder jaar twee collecties welke wordt verspreid over diverse verkooppunten, de voorjaarscollectie en de najaarscollectie. Elke collectie bevat de volgende producten:

  • Armbanden;
  • Kettingen;
  • Oorbellen
  • Tassen.

De najaarscollectie van 2018-2019 is gericht op warme kleuren zoals goudgeel en bordeauxrood. Daarnaast is het ook leuk om te vermelden dat alle sieraden heel goed gecombineerd kunnen worden. Zo zijn eindeloze combinaties mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan twee soorten hangers op één ketting, of kies voor twee verschillende armbanden die je tegelijkertijd draagt.

Bijoux groothandel Ozom By Barrucci

Na een lange zoektocht kan ik inmiddels bij Ozom By Barrucci meer dan goed terecht. Zij hebben een prachtige bijoux groothandel waar ik ontzettend tevreden mee ben. Het leuke aan deze groothandel is ook dat ze blijven vernieuwen. Iets wat ik ook belangrijk vind, aangezien ik mijn mode-boetiek ook regelmatig vernieuw. In mijn ogen is een bijoux groothandel pas goed als ze goede collecties hebben. Het is een kwestie van smaak waar mensen blij van kunnen worden. In mijn geval word ik er heel blij van. Hun sieraden passen namelijk heel goed bij mijn mode-boetiek. De kleren en de sieraden zijn allemaal identiek en toch matchen ze ontzettend goed. Het mooie van het aanbod van Ozom By Barrucci is dat ze stenen uit de natuur gebruiken. Sinds kort ben ik zelf ook aan het verdiepen in de helende krachten van de stenen uit de natuur. Je kunt dan denken aan de (helende) krachten van rozenkwarts, lapis lazuli en andere edelstenen. Deze bijoux groothandel levert materialen waar edelstenen in zitten verwerkt. Dat maakt dat de sieraden ook heel uniek kunnen zijn. Alle rozenkwarts hebben uiteraard dezelfde werking, maar het uiterlijk verschilt toch altijd een beetje van elkaar. Dit maakt dat ook de sieraden uniek zijn. Juist door het gebruik van deze edelstenen zijn de sieraden van deze bijoux groothandel nikkelvrij en antiallergisch. Ik kon zelf jarenlang weinig tot geen sieraden dragen wegens bepaalde allergieën. Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik de sieraden van Ozom By Barrucci wél kan dragen. Het dragen van sieraden geeft namelijk toch echt een heuse persoonlijke touch aan jouw uiterlijke plaatje.

Zoek niet verder!

Mocht je nog op zoek zijn naar een goede bijoux groothandel, zoek dan niet verder. Je zou dan echt even een kijkje moeten nemen op ozombybarrucci.com. Ik weet zeker dat jij ook iets kunt vinden waar je tevreden over zult zijn. Tevredenheid is overigens niet het enige wat ik kan zeggen. Bijoux groothandel Ozom By Barrucci biedt creativiteit, vernieuwing, uitstraling en elegantie aan. Deze kernwoorden raken mij en passen bij mijn boetiekje. Ik kom hier zeker terug.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn