E sigaret vloeistof

Roken is schadelijk voor de gezondheid, dat weten we allemaal. Maar wist je dat dit niet het geval is als je kiezen voor elektrisch roken? De e sigaret vloeistof die je daarbij gebruikt bevat namelijk helemaal geen schadelijke stoffen, dit in tegenstelling tot tabak. Veel mensen realiseren het zich niet, maar tabaksfabrikanten voegen allerlei ingrediënten aan hun producten toe om ze lekkerder te maken en om mensen sneller verslaafd te maken aan hun sigaretten. Dit is natuurlijk ontstellend, want de tabaksrook brengt ons veel schade toe en het is vreemd om te weten dat er fabrikanten zijn die dat niets kan schelen. Bij het roken van e sigaret vloeistof speelt dit probleem niet. Dit bevat immers geen teer, je ademt geen schadelijke rook in en zo zorg je ervoor dat je gezondheid niet aangetast wordt. Eigenlijk is het dan ook verkeerd om te zeggen dat je een elektrische sigaret rookt, dampen of vaporiseren zijn eigenlijk betere termen. De e sigaret vloeistof wordt in het apparaatje immers niet verbrand, het wordt verwarmd zodat de damp ontstaat die je vervolgens inademt. Deze damp wordt ook wel vapor genoemd, vandaar de alternatieven dampen en vaporiseren. Doordat er dus geen verbrandingsproces plaatsvindt, komt er geen rook vrij en daarbij geeft de e sigaret vloeistof ook eigenlijk geen geur af aan de omgeving. Dat is natuurlijk wel zo prettig voor je naasten, want als jij gewone sigaretten gebruikt, dan zul je hier altijd naar ruiken en in verscheidene gevallen moet de omgeving gedwongen meeroken. Met vaporiseren speelt dit allemaal niet. Je brengt mensen in je omgeving geen schade meer toe met je rook en je ruikt bovendien zelf ook niet meer als een asbak. Reden genoeg om dus eens de mogelijkheden van elektrisch roken te onderzoeken of gewoon meteen over te stappen op het gebruik van een elektrische sigaret en e sigaret vloeistof.

E sigaret vloeistof verkrijgbaar in veel varianten

De meeste mensen zullen overstappen op dampen omdat dit nu eenmaal beter is voor de gezondheid, maar wist je dat het ook nog meer voordelen te bieden heeft? E sigaret vloeistof is namelijk verkrijgbaar in heel veel meer smaakvarianten dan tabakssigaretten, waardoor je echt volop kunt variëren. Aan wat voor opties moet je dan denken? Je kunt natuurlijk kiezen voor een e sigaret vloeistof die naar tabak smaakt, voor ex-rokers kan dit erg prettig zijn omdat het voor hen de overgang minder groot maakt. Er zijn verschillende tabakssmaken verkrijgbaar, waardoor je een variant kunt kiezen die het dichtst in de buurt komt van wat jij gewend was. Daarnaast zijn er ook diverse fruitsmaken verkrijgbaar, zoals banaan, aardbei of bosvruchten. Ook bloemensmaken zijn te krijgen, wat dacht je van viooltjes of lavendel? En tot slot is er nog de categorie van bijzondere smaken, zoals chocola, kokos, koffie of popcorn. De mogelijkheden zijn echt enorm groot, waardoor er voor iedereen goede smaken tussen zitten. Maar e sigaret vloeistof verschilt niet alleen in smaak, er zijn ook verschillen wat betreft nicotine. Er zijn varianten verkrijgbaar met een nicotinegehalte van 10%, wat er sterk is, maar ook zijn er vloeistoffen die dit helemaal niet bevatten. En daar zitten nog veel varianten tussenin. Heb jij nooit tabak gerookt, begin er dan niet aan, want voordat je het weet ben je verslaafd aan nicotine. Maar voor ex-rokers is een e sigaret vloeistof met deze stof wel een uitkomst. Het lastigste van stoppen met roken is immers de nicotineverslaving. Door eerst voor vloeistoffen te kiezen die deze stof ook bevatten en je nicotinegebruik vervolgens te minderen, kun je toch langzaam deze verslaving te boven komen. Kies je voor dampen met een e sigaret vloeistof, dan kies je dus voor:

  • verbetering van je gezondheid
  • niet langer enorm ruiken naar sigarettenrook
  • het tackelen van je nicotineverslaving
  • meer variatie wat betreft smaken

Stel je eigen variant samen met Nieuwesigaret

Wil jij graag voordelig e sigaret vloeistof kopen, dan ben je hiervoor bij Nieuwesigaret aan het juiste adres. Zij hebben alles wat je nodig hebt voor dampen in hun assortiment, waaronder een ruime keus aan deze vloeistoffen. Fijn is dat je bij hen heel veel opties hebt. Wil je e sigaret vloeistof kopen, dan kun je bij hen kiezen voor een van de standaardproducten uit hun collectie. Hier is al veel keus te vinden. Maar ze bieden je ook nog de mogelijkheid om de e sigaret vloeistof voor jou op maat te maken. Jij geeft dan aan hen door welke smaak je wilt hebben, of er nicotine in moet zitten en zo ja hoeveel en hoe sterk de smaak moet zijn. Op basis van jouw wensen gaan zij dan aan de slag en zo krijg jij vloeistoffen die helemaal toegesneden zijn op jouw persoonlijke smaak. Maar, zij bieden je ook de mogelijkheid om je e sigaret vloeistof thuis te kunnen maken. Hiervoor heb je een aantal hulpmiddelen nodig, zoals een doseerspuit, een flesje en pipetten. Deze kun je bij hen aanschaffen en vervolgens koop je bij Nieuwesigaret de ingrediënten die je nodig hebt voor het samenstellen van de vloeistof. Met behulp van hun speciale app kun je eenvoudig uitrekenen hoeveel je van ieder ingrediënt moet gebruiken en zo dus zelf je e sigaret vloeistof maken. Doordat je veel zelf doet, liggen de kosten hiervan dus ook een stuk lager. Nieuwesigaret is dus de winkel om naar toe te gaan als je op zoek bent naar maatwerk voor elektrisch roken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn