Wat is een Bento box?

fresh2go - Bento boxEen terechte vraag want het is een nog relatief onbekend begrip. Dat hopen we in deze tekst te veranderen! Want een Bento box kan weleens uw favoriete gerecht gaan worden nadat u op fresh2go.nl hebt gekeken. Wij zijn een bekend sushiafhaalrestaurant in Amsterdam. We hebben dan ook drie vestigingen in deze hoofdstad. Wilt u graag uw Bento box afhalen of bezorgen? Bij ons kan het allemaal. Naast de Bento box hebben we een keur aan overheerlijke Japanse maaltijden. Authentiek bereid door onze chef-koks zodat u zich waant in Japan. Bent u benieuwd naar de inhoud van een dergelijke Bento box? Leest u dan vooral even verder. We hebben op dit moment maar liefst vijf verschillende dozen met overheerlijk voedsel voor u in de aanbieding. Als u verder leest dan leggen we u uit wat u per doos aantreft in de Bento box. Dit mag u echt niet missen als u van dit Oriëntaalse land houdt. Bent u weleens in Japan geweest? Het is een zeer vooruitstrevend land met een rijke en lange traditie en cultuur. Het is een erg technologisch land met dichtbevolkte steden die worden afgewisseld met prachtige bergachtige landschappen. Voor de natuurliefhebber en de cultuurliefhebber is er veel te beleven. En u komt snel op de plek van bestemming aan want het land heeft vele hogesnelheidslijnen. In de steden vindt u vele kraampjes en restaurants met sushi. U kent het wel, de rollen vlees, vis en groente die vaak worden gepresenteerd met een lekkere wasabisaus en sojasaus. De een is lekker pikant, de andere erg zoet. Zo is er voor ieder wat wils te vinden. Er bestaan nogal wat verkeerde vooroordelen over het land en over hun voedsel. Als u er bent dan moet u echt eens de authentieke keuken proberen! Daar gaat u beslist geen spijt van krijgen. Kiest u eens de Bento box uit die u wel ziet zitten. Als u dan weer terug in dit koude kikkerlandje bent, dan kunt u die Bento box vast en zeker bij ons bestellen. Natuurlijk hoeft u niet eerst naar Japan te vliegen om een Bento box te proberen. De onze smaakt waarschijnlijk net zo lekker. Dat komt mede omdat we Japanse koks in dienst hebben die deze gerechten voor u klaarmaken. Zo is het net alsof u authentieke gerechten voorgeschoteld krijgt. Klinkt u dat als muziek in uw oren? Kijkt u dan eens naar de vele voorbeelden op Instagram en Twitter. Tevens mist u dankzij deze sociale media geen enkele update meer.

Een lekkere en gezonde Bento box bestelt u bij Fresh2go!

De Bento box die u bij ons vindt is een volledige maaltijd. U kunt het zowel nuttigen als lunch maar ook als diner. Een heerlijk tussendoortje zodat u de hele dag weer vooruit kunt! Welke Bento box past het beste bij u? In de volgende opsomming leggen we u uit welke vijf verschillende dozen we voor u kunnen klaarmaken:

  • De Teriyaki Tori bestaat uit gefrituurde kippendijen vlees met een krokant laagje “panko”. Dat zijn broodkruimels.
  • Dan is er de gebakken zalm Bento box met onze eigen fresh2go saus.
  • De Black Pepper Beef bestaat uit stukjes ossenhaas gebakken in zoete sojasaus en zwarte peper.
  • Ook hebben we de Spicy Beef voor diegene die van lekker scherp eten houden. Stukjes ossenhaas in een licht pittige tomatensaus mag u dan verwachten.
  • En ten slotte de Black Pepper Chicken. Dat is een Bento box met kipstukjes in zoete sojasaus en scherpe zwarte peper.

Voor de vegetariërs hebben we op dit moment nog niet een Bento box maar die komt eraan. Houdt u daarom de sociale media in de gaten! Het is overigens zo dat we genoeg vegetarische en veganistische sushigerechten op de menukaart hebben staan. Dus laat de inhoud van de Bento box u niet afschrikken! Er is absoluut voor ieder wat wils.

Hopelijk komt u eens bij ons in Amsterdam sushi afhalen

Wilt u eens een Bento box proeven en woont u in Amsterdam? Dan hopen we dat u eens bij ons aanklopt. Wij zijn een bezorgservice en u kunt een van onze 3 vestigingen nu meteen bellen om uw bezorging door te geven. Het is nog handiger als u online bestelt. Het is dan mogelijk om direct online te betalen via iDEAL en PayPal. Dat scheelt weer gedoe met de bezorger. Hij of zij kan direct uw Bento box overhandigen en door naar de volgende klant. U kunt direct beginnen met eten dus dit is enkel een win-winsituatie. Uiteraard staat het u ook vrij om een van onze vestigingen te bezoeken zodat u uw sushi kunt afhalen. Maar als u daar geen tijd voor hebt dan komen we zo spoedig mogelijk naar u toe om uw bestelling af te leveren. Hebt u altijd al eens Japans willen proberen maar durft u vis niet zo aan? Dan weet u hopelijk nu welke gerechten u wel kunt proberen. Kijkt u voor een volledig overzicht op onze digitale menukaart. U bent het hele jaar bij ons welkom want we zijn met uitzondering van Oud en Nieuw het hele jaar geopend, 7 dagen per week! Hebt u eventjes geen zin om te koken na een dag van hard werken? Of hebt u juist lekker geluierd in het weekend en wilt u dat in de avond graag doorzetten? Bestelt u dan eens een lekker gerecht bij ons. Dan hebt u weer genoeg energie voor de komende dag!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn