Justfog, specialist in elektrisch roken

Er zijn verschillende merken die zich gespecialiseerd hebben in het vervaardigen van producten op het gebied van elektrisch roken. Een van die merken is justfog, zij zijn echt een van de beste keuzen als het aankomt op elektrische sigaretten en bijbehorende accessoires. Waarom zou je nu moeten overwegen om een apparaatje van justfog aan te schaffen? Omdat elektrisch roken, of dampen, natuurlijk veel beter is voor je gezondheid dan sigaretten van tabak gebruiken. Dat geldt voor jezelf, maar ook voor je omgeving die automatisch meerookt. Daarnaast biedt dampen je als voordeel dat je zelf het nicotineniveau kunt bepalen en je dus de mogelijkheid hebt om de inname van deze verslavende stof langzaam af te bouwen. Ook heb je meer keus als het aankomt op smaak. Je kunt uiteraard kiezen voor een tabakssmaak, maar ook voor een van de vele andere smaken die er aangeboden worden. En bovendien is elektrisch roken uiteindelijk ook gewoon veel goedkoper, doordat de liquids die gebruikt worden veel voordeliger zijn dan pakjes sigaretten en je elektrische sigaret van justfog gewoon een heel lange levensduur heeft. Ook wat dat betreft is overstappen van tabak roken naar dampen dus een uitstekende keus.

De diverse producten van justfog

Zoals gezegd produceert het merk justfog verschillende producten. Je kunt bij hen bijvoorbeeld een complete elektrische sigaret kopen, waar je alleen nog e liquid hoeft toe te voegen om aan de slag te kunnen gaan. Maar het is zo dat bepaalde onderdelen van het apparaat sneller vervangen moeten worden dan andere. Zo is het bijvoorbeeld van belang dat je de clearomizer met enige regelmaat vervangt. De clearomizer is het tankje waar je de liquids in stopt en deze zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Je kunt dan denken aan verschil in inhoud, maar ook in manier waarop deze gevuld moeten worden. Zo heeft justfog bijvoorbeeld de C14 variant ontwikkeld waarbij je de vloeistof vanaf de onderkant kunt bijvullen. Je draait dan eenvoudigweg de onderkant open en laat de liquid langs de rand naar binnen lopen. Een ander voordeel is dat de coil, het filter, heel eenvoudig te vervangen is. De bijpassende coils zijn bovendien van organisch katoen, wat voor een optimale smaakbeleving zorgt. En de clearomizer is ook nog eens transparant, zodat je altijd goed kunt zien hoeveel vloeistof er nog in zit. Dat maakt de justfog C14 dus een heel goed product.

Koop bij Dampershop

De justfog C14 clearomizer heeft dus vele voordelen:

  • transparant
  • coil van organisch katoen
  • coils zijn eenvoudig te vervangen
  • eenvoudig bijvullen via de onderkant

Wil je elektrisch gaan roken, dan is het dus een goed idee om een elektrische sigaret van justfog aan te schaffen, je weet dan dat je hier altijd uitstekende clearomizers voor kunt vinden als het nodig is om deze te vervangen en daarnaast bieden zij ook andere onderdelen los aan. Bij Dampershop kun je terecht voor de producten van dit merk. Bij deze zaak kun je ook terecht voor andere merken die elektrische sigaretten vervaardigen en uiteraard bieden zij ook een ruime keus in e liquids. Jij kunt bij hen dus zeker wel een smaak liquid vinden die bij jou past. Je kunt ook altijd kiezen uit verschillende sterkten nicotine, zodat je zelf kunt bepalen hoeveel je van deze verslavende stof inhaleert. Dat is natuurlijk wel zo prettig, want op die manier kun je alles helemaal in eigen hand houden. Wil je overstappen op elektrisch roken, waar dus genoeg goede redenen voor aan te voeren zijn, dan moet je dus zeker eens bij Dampershop een kijkje nemen bij de producten van justfog!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn