Lichtstraten

Terhuurnebv - LichtstratenBent u bekend met het fenomeen “lichtstraten”? Zo niet dan raden we het u absoluut aan om even verder te lezen want wij van ter Huurne B.V. kunnen u alles vertellen over deze lichtstraten. Wij ontwerpen en maken ze namelijk zelf in one werkplaats in Haaksbergen, Twente en dus ook in Overijssel. Wilt u er eens langskomen om alle lichtstraten of een van onze andere producten van dichterbij te komen bekijken? Dan kunt u altijd vrijblijvend bij ons aankloppen. We hebben namelijk een mooie showroom in dezelfde plaats als onze werkplaats waar u van maandag tot en met zaterdag welkom bent. Zowel op afspraak als zonder afspraak kunt u hier binnenlopen. We raden het u trouwens wel aan om van te voren even te bellen zodat er iemand voor u klaarstaat die u langs de voorbeelden van de lichtstraten of de serres kan rondleiden. Uiteraard zult u verwelkomt worden met een lekker kopje koffie. Hebt u hier geen zin in of geen tijd voor dan begrijpen we dat goed, Haaksbergen ligt niet bepaalt in de buurt voor veel mensen. Maar daar is dan ook het internet voor want we doen ook vele zaken via onze site, via de mail of door met u te bellen. Wilt u dan ook een eerste impressie van onze lichtstraten? Wilt u weten wat lichtstraten kunnen kosten als u ze door ons laat plaatsen in uw dak? Geen probleem, u geeft maar aan wat uw wensen zijn, wat de gewenste afmetingen zijn en welk type lichtstraten u wilt laten inbouwen. Dan stellen we vast een geheel vrijblijvende offerte voor u op en komen we langs om de boel na te meten. We werken door heel Nederland en ook over de grens in België en Duitsland. Daar draaien we onze handen niet voor om. Mensen komen dan ook van heinde en verre vanwege onze unieke lichtstraten en daar zijn we best trots op. Kom het eerst zelf eens bekijken in onze showroom of op de website terhuurnebv.nl en zoek naar de lichtstraten.

Een unieke mogelijkheid van lichtvoorziening: de lichtstraten

Wat zijn lichtstraten nu eigenlijk? Zoals u op vele voorbeelden op de website kunt zien zijn lichtstraten als het ware gaten in uw plafond waar we glas in hebben gezegd. Dit geeft een prachtig effect op uw lichtvoorziening. Ten eerst kunt u langer beschikken over zonlicht zodat uw centrale verwarming lager kan en ook kunstmatig licht pas later op de avond aan hoeft. Maar het gaat niet alleen maar om hoe u het beste geld in kunt winnen en kunt besparen. Dat is niet zo heel erg van belang bij deze lichtstraten. U zult er immers in moeten investeren. En natuurlijk zal een dergelijke investering goed zijn voor de waar de van uw huis, dat is gewoon niet zo belangrijk in onze ogen. Het gaat er om dat u meer geniet. U leeft maar een keer dus het is zaak om het leven te plukken. Als lichtstraten iets zijn dat u ziet zitten, als u denkt dat dit echt iets toevoegt aan uw huis, geeft het u nu al en aangenaam gevoel als u er naar kijkt? En hebt u een plafond zoals in een serre, overdekt terras, misschien wel een garage of een andere plek in uw huis waar u graag deze lichtstraten in ziet ingebouwd? Dan bent u als dus bij ons aan het juiste adres. Laat u dromen uitkomen en kies dan ook voor deze prachtige lichtstraten, eventueel gecombineerd met onze andere producten. Deze straten zijn namelijk niet de enige kunststukjes die we geheel op maat voor u kunnen bouwen. Zo kunt u bij ons ook terecht voor:

  • Serres en terrasoverkappingen
  • Carports om uw auto hoog en droog te houden
  • Balkonbeglazing en ook windschermen om beschut buiten te kunnen zitten tijdens windvlagen en zelfs bij een zomers regenbuitje.

We kunnen nog veel meer voor u inbouwen dus kijk op de site

Als u voor onze lichtstraten kiest, dan bent u er echter nog lang niet. Er zijn een hoop dingen die we eerst samen met u willen bespreken. Het is namelijk zo dat er diverse lichtstraten bestaan. Neem alleen al het type materiaal. Over het algemeen maken we ze van aluminium maar als u roestvrij staal prefereert dan staan we ook open voor uw ideeën. Ook het type glas moet u uitzoeken. Het is wel aan te raden om dubbelglas te kiezen. Dat isoleert maar beschermt ook tegen hagel of andere manieren waardoor uw lichtstraten kunnen breken. Er zijn diverse types glas die we er in kunnen zetten zoals een blik op de website al wel aangeeft. Afijn, wij helpen u erg graag bij het uitzoeken van geschikt glas want we kunnen het ons voorstellen dat u hier geen kaas van gegeten hebt. Neem dan ook eens contact met ons op zodat u een eerste impressie van ons als bedrijf krijgt. U kunt ons bellen en e-mailen en dan neemt onze klantenservice zo snel mogelijk contact met u op om al uw vragen te beantwoorden. We hebben een erg hoge klantenbeoordeling, al zeggen we het zelf. En dat willen we graag zo houden. Dus wellicht wilt u ook wel een rating geven of een review achterlaten als u producten van ons hebt gekocht. Dat zullen we zeer waarderen. Met meer dan 43 jaar ervaring kunnen we wel stellen dat u een goede aan ons zult hebben. Vergeet niet om de site te bookmarken!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn