Macbook reparatie Amsterdam

Als freelance creatieveling, is een werkende computer cruciaal voor het behalen van mijn deadlines, en dus het verkrijgen van mijn salaris. Ik gebruik zelf een Macbook, omdat ik vaak video’s edit en werk in Photoshop, wat allemaal net even wat makkelijker gaat met Apple. Ik ben dan ook zeer tevreden over mijn Macbook. Dat ding is echt mijn leven. Vandaar dat ik dan ook heel erg baalde toen, een aantal weken geleden, mijn Macbook het ineens begaf. Ik heb geen idee wat er gebeurde, ik ben zelf namelijk een complete computer leek. Ineens kreeg ik mijn Macbook niet meer opgestart. Als eerste belde ik mijn broer op, om te vragen of hij me kon helpen. Hij had echter geen ervaring met Apple, en omdat hij niet in de buurt woont kon hij ook niet even langskomen. Ook mijn vader kon mij niet helpen via de telefoon, dus besloot ik op zoek te gaan naar Macbook reparatie in Amsterdam. Zo kwam ik terecht bij pchulpnederland.nl. Ik besloot wat collega’s te appen, of zij ervaring hadden met de Macbook reparatie in Amsterdam van PC Hulp Nederland, maar dit was helaas niet het geval. Toch besloot ik er voor te gaan, want ik moest en zou snel weer een werkende computer hebben.

Snelle Macbook reparatie in Amsterdam

Voor mijn Macbook reparatie in Amsterdam hoefde ik gelukkig maar 10 minuutjes te fietsen. PC Hulp Nederland zit namelijk in de Pijp, en ik woon vlakbij in Oost. Op de site stond dat ik zonder afspraak kon langskomen, dus dat deed ik dan ook maar gelijk. Het was best druk die dag, maar er werd me een lekkere koffie aangeboden tijdens het wachten, en toen mijn koffie op was, was ik al aan de beurt. Ik vertelde wat er was gebeurd, en gaf mijn Macbook af. De medewerker legde rustig de gehele procedure uit, waardoor ik er veel vertrouwen in kreeg. Hij beloofde dat het de snelste Macbook reparatie in Amsterdam zou zijn, omdat de onderdelen er allemaal al waren. Wat ik ook een geruststelling vond, is dat je niet hoeft te betalen als de reparatie niet lukt. Binnen 24 uur was mijn Macbook inderdaad klaar. Ik ging weer langs, en ja: hij deed het perfect! Ik was zo gelukkig, omdat ik weinig tijd heb verloren voor mijn werk door de zeer snelle service van mijn Macbook reparatie in Amsterdam. 

Beste keuze voor Macbook reparatie 

Aangezien mijn collega’s ook nog niet hadden gehoord over PC Hulp Nederland, vind ik het belangrijk om mijn mening, en positieve ervaring met mijn Macbook reparatie in Amsterdam te delen. Dus mijn persoonlijke pluspunten op een rijtje:

  • De service was erg snel, binnen 24 is je Macbook gegarandeerd gerepareerd
  • De service was ook erg goed; vriendelijk personeel
  • No cure no pay! 
  • 12 maanden garantie

Voor mij zijn dit de belangrijkste dingen die ik zoek wanneer ik ga voor een Macbook reparatie in Amsterdam, dus ik ben erg tevreden. Zeker de garantie is fantastisch. Mijn angst is natuurlijk dat mijn Macbook het weer begeeft, dus het is wel een fijn idee dat er een garantie op de reparatie zit. Ook heb ik een iPhone als telefoon, en bij PC Hulp Nederland repareren ze ook iPhone’s, binnen een uur zelfs! Dit is handig om te weten, want het is natuurlijk ook problematisch wanneer je smartphone kuren heeft; wel zo fijn als dat zo kan worden opgelost. Als jij ook een Macbook reparatie in Amsterdam nodig hebt, loop dan zeker even langs bij PC Hulp Nederland! 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn