Mijn nieuwe garage in Emmeloord

Sinds deze zomer ben ik woonachtig in Emmeloord. Ik ben hier komen wonen vanuit Rotterdam, omdat ik hier de liefde van mijn leven heb leren kennen en zij hier een betere baan had, dan ik in de randstad. Ik heb twee jaar heen en weer gependeld en ben in die tijd best verknocht geraakt aan mijn auto die mij steeds bij mijn vriendin bracht. Nu ik hier woon wil ik natuurlijk nog steeds plezier blijven houden van mijn auto en daarom ben ik op zoek gegaan naar een garage in Emmeloord.

Een RDW-erkende garage in Emmeloord

Hier in Emmeloord ben ik terecht gekomen bij Autobedrijf Durree. Dit ging vrij eenvoudig, want autogarage-emmeloord.nl was de eerste website die ik bezocht en ik had hier gelijk een goed gevoel bij. Autobedrijf Durree is een RDW-erkende garage in Emmeloord waar ik terecht kan voor

  • Groot onderhoud
  • Klein onderhoud
  • Bandenservice
  • APK-keurking

Ik heb telefonisch contact met hen opgenomen en een afspraak gemaakt om de kleine beurt uit te laten voeren en ik werd heel vriendelijk bij deze garage in Emmeloord te woord gestaan. Ik ben toen met mijn auto naar de garage gereden en heb ter plekke aan de servicebalie uitgelegd dat de auto voor mij van speciale waarde is en dat ik graag wil dat ze de auto na deze kleine beurt ook periodiek blijven onderhouden. Ik werd heel hartelijk welkom geheten en het onderhoud van mijn auto was bij deze garage in Emmeloord geen enkel probleem. De hele gang van zaken was hier al zo anders dan ik in de randstad gewend was. Hier is persoonlijke aandacht nog belangrijk en ik heb echt het gevoeld dat mijn garage in Emmeloord dit ook terug laat komen in de service die ze aan mijn auto bieden.

De uitwijzing van de kleine beurt

Nadat ik mijn auto bij de garage in Emmeloord had achtergelaten ben ik gewoon aan het werk gegaan. Ik kreeg halverwege de dag een telefoontje dat het onderzoek nu was afgerond en dat er een klein lek was geconstateerd waarbij olie uit de motor lekte. Dit was echter niet heel ernstig maar gaf een wat penetrante lucht die ik ook al eerder had opgemerkt. Mij werd de keuze voorgelegd om het te repareren, maar omdat het niet schadelijk is voor de auto kon ik het ook laten voor wat het is. Ik vind dat heel prettig aan mijn garage in Emmeloord. Ze denken mee en geven je eerlijk advies. Het is een kostenpost waar je misschien geen rekening mee houdt als je de auto voor onderhoud wegbrengt, maar in mijn geval was het de reparatie zeker waard en toen ik aangaf dat ik graag de reparatie uitgevoerd wilde hebben, begrepen ze dat ook wel. De kleine beurt zou die dag verder worden uitgevoerd en we hebben direct een afspraak gemaakt, waarbij ik na 400 kilometer even lang zou komen bij de garage in Emmeloord om te kijken hoe erg de lekkage is. We hebben tevens een afspraak gemaakt voor de reparatie. Als het nu toch mee zou blijken te vallen na die 400 kilometer zou ik de reparatieafspraak gewoon kunnen afzeggen. Dit is service die ik van een echte vakgarage verwacht en ook precies de service die ik zocht voor mijn auto. Nog dezelfde dag heb ik mijn auto opgehaald na de kleine beurt en na 400 kilometer gereden te hebben ben ik teruggegaan naar mijn garage in Emmeloord. Daar bleek dat de lekkage heel erg meeviel en hebben ze voorgesteld om de reparatie nog niet uit te voeren. Voor mij is dit het teken dat ik de beste garage in Emmeloord heb gevonden voor mijn auto.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn