Spiritueel ontwaken begeleidt

Spirit-coaching - Spiritueel ontwakenWaar hebben we het over wanneer we spreken van ‘spiritueel ontwaken’? Spiritueel ontwaken betekent open staan voor uw persoonlijke groei en meer in contact komen met uw eigen sterke gevoel en intuïtie. Vaak hebben mensen moeite met het onderscheiden van emoties – die komen en gaan – van gevoel; een vast en stevig iets waar u op kunt vertrouwen en op moet leren vertrouwen. Spiritueel ontwaken kunt u alleen doen als u meer in contact komt met uw innerlijke zelf. In deze moderne tijden zijn we steeds verder van onszelf verwijderd geraakt. Dat heeft ook alles te maken met het feit dat we worden blootgesteld aan veel prikkels gedurende dag. Veel mensen die gevoelig zijn kunnen deze prikkels geen plaatsje geven. Hoe vaak horen we tegenwoordig wel niet van ‘burn out’. Spiritueel ontwaken betekent uzelf centraal stellen en naar alles wat uw lichaam en gevoel u aanreikt te luisteren. Op die manier zal u spiritueel ontwaken en weer meer leren wat uw natuurlijk wensen en behoeften zijn. Veel mensen werken hard, maar hebben geen tijd voor zichzelf om na te denken over wat ze nou eigenlijk echt willen. Ze hebben alles goed voor elkaar maar toch bestaat er een soort leegte. Spiritueel ontwaken kunt u doen bij ons samen met een coach die u niet de weg zal wijzen – want zij kent uw wegen ook niet – maar u wel kan begeleiden zodat het makkelijker wordt om de route vinden die voor u ligt en naar een leven leidt waarin meer tevredenheid en berusting bestaat over de dingen zoals ze zijn. In het nu leven is een kunst die niet veel mensen verstaan. Spiritueel ontwaken doet u hier. U kunt bij ons terecht voor

  • webinars
  • trainingen
  • 2-daagse trainingen
  • events
  • opleidingen

Spiritueel ontwaken voor iedereen

Het woord ‘spiritueel’ kan op vele manieren worden uitgelegd zoals dat eigenlijk ook geldt voor religie en geloof. We hebben allemaal een andere overtuiging en allemaal onze eigen god. God kan bij ons dan ook alle vormen hebben en wij geloven niet in een vast concept of een vaste omschrijving van God als zodanig. Met andere woorden; iedereen heeft zijn eigen geloof en God en niet te vergeten; de innerlijke wijsheid die u wordt aangereikt door een sterk gevoel. Spiritueel ontwaken heeft alles te maken met dit sterke gevoel en deze innerlijke wijsheid die u altijd weer kan helpen de juiste stappen te zetten. Spirit coaching is er voor iedereen. Hier is iedereen welkom die op zoek is naar een nieuwe route en die deze samen met andere wil afleggen om met elkaar te leren en samen te ontdekken hoe mooi het leven is en wat de avonturen zijn die er voor u liggen als u even uit uw dagelijkse realiteit stapt en de ruimte neemt om te geloven in uw eigen spiritueel ontwaken. Veel mensen kiezen voor een training bij Spirit coaching. Wat u het liefst doet is helemaal aan u. Wij staan open voor uw wensen en u kunt altijd even contact opnemen om u te laten informeren over wat de juiste keuze is. Sommige mensen komen eerst een keer naar een event over spiritueel ontwaken en andere mensen hebben vanaf het begin al heel sterk het gevoel dat ze de training of zelfs een opleiding willen doen. Spirit coaching is een centrum waar aandacht en liefde is voor iedereen en voor elkaar. Veel mensen die kiezen voor een training geven aan dat zij grote stappen hebben gemaakt en dat zij veel meer rust hebben gevonden in zichzelf.

De kracht in uzelf

Waar wij in geloven is de kracht van ieder mens. Waar zit de bron van de kracht en wat houdt u tegen om uzelf in al uw kracht en schoonheid neer te zetten en met deze kracht en vrijheid de wereld tegemoet te treden? Dat is een vraag die u zichzelf kunt stellen en zal stellen als u eens een stap terugneemt en onthaast. Niet naar binnen kijken, maar naar buiten kijken. Dat is wat u te doen staat en dat zal u mooie dingen opleveren. Spiritueel ontwaken kunt u aanmoedigen en stimuleren door open te staan voor de ontwikkelingen die u als mens door kunt maken. Bent u op zoek naar een plek waar aandacht is voor u en de ander en waar u stappen kunt maken op weg naar persoonlijke groei en ontwikkeling samen met andere mensen die deze intentie met u delen? Dan bent u bij ons helemaal op het juiste adres. Wij nodigen u van harte uit bij Spirit coaching om te werken aan uw eigen ontwikkeling en uw spiritueel ontwaken. Mahatma is de oprichtster van Spirit Coaching. Zij begeleidt u graag bij het spiritueel ontwaken. Zelf maakte zij een grote ontwikkeling door na haar scheiding. Het zijn altijd de momenten waarop het leven als zodanig niet doet wat u gepland had en u geen controle meer heeft over hetgeen er gebeurt waarop u de kans heeft om u te ontwikkelen. Dat zijn soms flinke stormen! Mahatma weet daar alles van en vaak is er meer een weg en dat is dwars door de storm heen. Ontdekken waar u kracht ligt in een groep heeft voordelen. Want door met elkaar te praten biedt u elkaar en andere de mogelijkheid u een spiegel voor te houden. We hebben als mensen veel met elkaar gemeen en soms kan het heel leerzaam zijn om te kijken naar de ander.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn