Terreinverlichting van OVI-Enschede

ovi-enschede - terreinverlichtingOVI-Enschede is een bedrijf dat zich al met vele jaren bezig houdt met terreinverlichting. Het bedrijf is in 1992 opgericht door een aantal enthousiaste werknemers die erg veel ervaring hadden met terreinverlichting. Daarbij kwam dat ze vooral met onderhoud van verlichting bezig waren en niet zozeer van de bouw. Daardoor was het bedrijf in het begin een onderhoudsbedrijf. Tegenwoordig doen zij al meer met verlichting en hebben ook meerdere werknemers. Daarnaast krijgen ze steeds meer referenties omdat het een sterk groeiend bedrijf is. Het bedrijf werkt volgens de wetten van de overheid en zal altijd veiligheid voorop stellen. De terreinverlichting die u koopt van OVI-Enschede is van hoge kwaliteit en zal ook lang mee gaan. De verlichting is het nieuwste maar ook het materiaal waar de masten van zijn gemaakt is van hoge kwaliteit. Er zijn meer organisaties dan u denkt die terreinverlichting nodig hebben. Hockeyvelden, tennisvelden maar ook parkeerplaatsen hebben allemaal terreinverlichting nodig. De reden dat terreinverlichting nodig is, is vanwege de veiligheid. Het is belangrijk dat mensen kunnen zien waar ze lopen op bijvoorbeeld een parkeerplaats. Maar dat geldt ook voor de auto’s die er geparkeerd staan. De uitdaging bij terreinverlichting is het evenredig verdelen van de verlichting. Dit kan soms nog erg lastig zijn. Het is voor de veiligheid erg belangrijk dat het terrein volledig verlicht is. Maar ook een hockeyveld moet volledig verlicht kunnen worden. Anders kunnen de spelers niet goed op het veld een bal zien. OVI-Enschede is gespecialiseerd in het ontwerpen van een lichtplan voor verschillende situaties. Ze kunnen een oplossing vinden voor elke situatie die u maar kunt bedenken. Daarom kunt u het beste naar OVI-Enschede gaan voor uw bedrijf. Als u bang bent dat OVI-Enschede alleen in en rond Enschede zijn werk doet, dan heeft u het fout. Het bedrijf is namelijk door heel Nederland werkzaam en dat heeft een groot voordeel. Het is een kwalitatief goed bedrijf met goede terreinverlichting, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over uw woonplaats. De werknemers van dit bedrijf willen u namelijk maar al te graag van dienst zijn waardoor de woonplaats er niet toe doet. OVI-Enschede heeft verschillende soorten materialen tot zijn beschikking. Ze beschikken namelijk over LED verlichting, maar ook over conventionele verlichting. Het verschil is dat LED verlichting beter is voor het milieu en zuiniger is. Als u bijvoorbeeld terreinverlichting heeft met conventionele lampen, dan kunt u deze het beste laten vervangen door LED verlichting. Op deze manier wordt uw terreinverlichting voordeliger en zuiniger. Dit scheelt niet alleen in de kosten voor het bedrijf, maar het is ook nog eens beter voor het milieu.

Terreinverlichting aanschaffen

Als u terreinverlichting wilt aanschaffen dan kunt u het beste eerst naar de site gaan van OVI-Enschede. Op deze site vindt u namelijk allerlei informatie die belangrijk is bij het aanschaffen van verlichting. Als eerste is het handig als u de referenties van het bedrijf gaat bekijken. Als u op het kopje “Referenties” klikt dan komt u vanzelf op de pagina waar u foto’s kunt bekijken van bedrijven die verlichting hebben gekocht van OVI-Enschede. U kunt hier bijvoorbeeld zien dat de verlichting gebruikt wordt voor parkeerplaatsen maar ook voor een showroom van auto’s. Daarnaast kunt u bij het kopje “Downloads” verschillende brochures vinden. Niet alleen vindt u hier een brochure over het bedrijf, maar u kunt hier ook informatie vinden over het materiaalgebruik van OVI-Enschede. Ook kunt u hier het VCA certificaat van het bedrijf. Dit is om te laten zien dat het bedrijf volgens de eisen van de wetten werken en dat u erop kunt rekenen dat het bedrijf zijn werk goed doet.

Naast al deze informatie kunt u ook nog informatie vinden over het onderhoud van de terreinverlichting. Het bedrijf kan namelijk ook voor u het onderhoud bijhouden als u dit wilt. U kunt een onderhoudscontract tekenen met het bedrijf zodat zij verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van de terreinverlichting. Een van de grootste voordelen hiervan is dat OVI-Enschede hoofdverantwoordelijk is voor de periode van het onderhoud. Stel er gebeurt een ongeluk tijdens een van de beurten dan bent u niet aansprakelijk. Daarnaast is het nog handig om te weten dat de terreinverlichting van OVI-Enschede bediend kan worden op verschillende manieren. U kunt kiezen voor de volgende opties:

  • tablet/touchscreen
  • knoppenkast
  • mobiele telefoon

Een knoppenkast is bijvoorbeeld het handigste als u de verlichting bij een hockeyveld zet. Dan is bijvoorbeeld een mobiele telefoon erg onhandig omdat deze snel kapot kan gaan bij een hockeyveld.

Meer informatie over verlichting

Heeft u nog vragen over OVI-Enschede of over andere aspecten van het bedrijf, dan kunt u het beste contact opnemen via de website www.ovi-enschede.nl. Op de website staat een telefoonnummer vermeld dat u kunt bellen. Als u op het kopje “Contact” klikt dan kunt u dit telefoonnummer vinden. Daarnaast vindt u ook een emailadres dat u kunt raadplegen. Ook kunt u bij het kopje contact een formulier vinden dat u in kunt vullen. Stel, u wilt een offerte aanvragen. Dan kunt u het beste het formulier invullen zodat het bedrijf direct uw aanvraag binnen krijgt. Dan zorgen de werknemers van het bedrijf ervoor dat u zo snel mogelijk een offerte binnen krijgt. Eenmaal uw offerte ontvangen en u heeft nog een aantal vragen? Geen probleem. Neem dan telefonisch contact op met het bedrijf zodat u zo snel mogelijk antwoord krijgt op de vragen over de offerte of natuurlijk over iets anders.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn