Total body scan bij verhoogd risico

Privatescan - Total bodyscanWe hopen allemaal dat ons een lang leven beschoren is. We proberen daar alles aan te doen door gezond te leven en door rekening te houden met de mogelijkheden en de risico’s. In Nederland en de meeste andere landen is preventief onderzoek geen vast onderdeel van de medische zorg. Alleen na ziekte zoals kanker worden mensen regelmatig gecontroleerd. Het grote verschil is echter dat het onderzoek in deze gevallen na de ziekte komt die gepaard ging met heftige ingrepen zoals reparaties en in sommige gevallen ook chemotherapie. Dat zijn ingrepen waar u ontzettend veel tijd en energie aan kwijt bent als ze al slagen. Voorkomen is natuurlijk altijd veel beter dan genezen. Preventie is echter geen deel van de zorg die wordt aangeboden en dat zou eigenlijk wel zo moeten zijn. Een total body scan kan worden uitgevoerd bij ons. Bij een total body scan wordt uw lichaam onderzocht op ziektes. Door het doen van deze scan, komt u er achter hoe uw lichaam ervoor staat. Wij vergelijken het doen van een total body scan wel eens met het doen van een APK keuring van de auto. Wanneer u er vroegtijdig achter komt hoe uw lichaam er aan toe is, dan kunt u de juiste keuzes maken en ziektes die in een beginfase verkeren tegen gaan. Mocht u overwegen om een total body scan te laten doen, dan is het verstandig om eens contact op te nemen met onze kliniek. Uiteraard werken wij alleen maar met de beste artsen en doctoren die veel ervaring hebben. Wij kunnen met u bespreken wat de beste keuzes zijn voor u. Niet alleen kunt u bij ons namelijk een total body scan laten uitvoeren, ook aparte darm- lever- en maagonderzoeken kunnen worden uitgevoerd. Kies bij ons voor:

  • de beste medische zorg
  • de beste artsen
  • een zeer scherpe prijs
  • onderzoek in een dag
  • laagste prijs garantie

Total body scan; de beste service

Wanneer u besluit om over te gaan tot het doen van een onderzoek bij ons, dan kunt u op een dag terecht bij een van onze klinieken in Duitsland. Deze bevinden zich niet ver van de grens wat zoveel betekent dat u niet dagen onderweg bent. Dat scheelt natuurlijk veel tijd. In onze klinieken werken wij met de beste technieken. U kunt dus volledig vertrouwen op het onderzoek dat wij uitvoeren. Wij gaan met de grootste zorg te werk. Veel mensen gingen u voor en kozen voor de total body scan. Een aantal van deze mensen verlieten met een gerust hart de kliniek en een aantal van deze mensen vonden wel degelijk een probleem dat zij door het onderzoek preventief konden bestrijden. De total body scan of de private scan die u door ons laat uitvoeren vindt plaats op een dag. De verwachting van verschillende mensen is dat onderzoeken dagen in beslag nemen, maar onze kliniek is er helemaal op gericht om u een goede dienst te verlenen en onder een goede dienst verstaan wij ook snelheid. Wanneer kunt u eens nadenken over het laten uitvoeren van een total body scan? Dat kan wanneer u bijvoorbeeld te maken heeft met bepaalde klachten of wanneer er in de familie bepaalde ziekten voorkomen. Een total body scan kan worden uitgevoerd om te voorkomen dat een ziekte ontstaat. Meer te weten komen over de gesteldheid van uw lichaam is erg prettig en biedt u niet alleen zekerheid maar ook geestelijke rust. De total body scan wordt altijd in een dag gedaan. Tijdens deze dag wordt u goed verzorgd. U kunt vragen stellen en aan het eind van de dag kunt u iets eten. Ook daar zal het u aan niets ontbreken. De gegevens die wij verstrekken na het onderzoek zijn erkend en u kunt deze dus altijd gebruiken en aanleveren wanneer u door omstandigheden in het ziekenhuis terecht komt.

Voorbespreking en nabespreking

U dient er altijd voor te zorgen dat wanneer u een onderzoek laat doen dat u met een lege maag in de kliniek aankomt. Dat geldt in de meeste gevallen. Ook wanneer u naar een regulier ziekenhuis gaat zal u altijd verzocht worden om niets te eten en nuchter te blijven voor het onderzoek of de ingreep die u te wachten staat. Dit is nodig om het onderzoek uit te voeren. De kosten voor de scan zijn verschillend. Kijk voor de kosten even op de website en dan zult u zien wat de mogelijkheden zijn. U kunt zowel een total body scan laten uitvoeren als diverse aparte onderzoeken. Wanneer er bij u in de familie bijvoorbeeld veel maagkanker voorkomt, dan kunt u hier een preventief onderzoek naar doen. Naast een snelle service en het uitvoeren van de scan in een dag, zorgen wij ook altijd voor een heldere voor- en nabespreking. De arts zal in het voorgesprek met u doornemen wat de onderzoeken zijn die bij uw situatie passen. Hij zal u daartoe vragen stellen over uw gezondheid en hij zal informatie niet uit de weg gaan. Niet in alle gevallen zal de arts u aanraden om een total body scan te laten doen. Soms is het niet nodig om alle gebieden van het lichaam te onderzoeken en kan het volstaan om een enkele scan te laten doen of een selectie van onderzoeken die toegespitst zijn op uw gezondheid en de conclusies die de arts kan trekken uit de informatie die u hem doet toekomen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn