Uw schadeauto verkopen

Inkoopschadeauto - Schadeauto verkopenHeeft uw auto schade opgelopen en wilt u de schadeauto verkopen, dan bent u bij ons helemaal op het juiste adres. Het is vervelend als uw auto schade oploopt. Iedereen die intensief gebruik maakt van een auto maakt het wel eens mee. Schade kan ontstaan op momenten dat u het niet verwacht. Er gebeuren in het verkeer veel ongelukken en daarom moet u altijd goed opletten wanneer u de weg opgaat. Vaak is het niet eens uw schuld als u in een ongeluk verzeild raakt, maar dat maakt het niet minder vervelend want de gevolgen zijn in veel gevallen dat uw auto flinke schade oploopt. Het is belangrijk om op het moment dat u in een ongeluk verzeild raakt rustig te blijven en helder te blijven denken. Maar als het kwaad eenmaal is geschied, dan is uw schadeauto verkopen vaak de enige oplossing. In sommige gevallen kunt u nog een leuk bedrag voor de auto krijgen en om te weten om wat voor bedrag dat gaat, zult u even contact met ons op moeten nemen. Het bedrag dat uw schadeauto verkopen op kan leveren hangt af van diverse zaken. Wij kijken altijd naar een aantal zaken zoals het bouwjaar van de auto, het merk en de schade die er is ontstaan. Vooral dat laatste kan zeer bepalend zijn, want als er schade is, kan dat ook de onderdelen beïnvloeden die wel en niet meer bruikbaar zijn en aan de hand van deze bruikbaarheid wordt een deel van de waarde bepaald. Sommige auto’s hebben nog veel bruikbare onderdelen die niet zijn aangetast door de schade en deze onderdelen zijn nog flink wat waard. Het is dan ook belangrijk dat u er voor zorgt dat u de juiste informatie geeft zodat wij kunnen kijken hoe wij u van dienst kunnen zijn. Er zijn diverse bedrijven waar u terecht kunt wanneer u uw schadeauto verkopen wilt, maar u bent bij ons op het juiste adres omdat wij uw auto altijd snel taxeren en omdat wij van een uitgebreid netwerk genieten. Informatie die wij moeten hebben wanneer u een schadeauto verkopen wilt is:

  • de mate van de schade
  • de zichtbare schade
  • het bouwjaar van de auto
  • het merk van de auto
  • de datum van de laatste keuring

Schadeauto verkopen; APK

Wat is APK? De letters APK staan voor Algemene Periodieke Keuring. Iedereen in Nederland die een auto rijdt moet zorgen dat de auto periodiek gekeurd wordt. Wanneer u een schadeauto verkopen wilt, zullen wij altijd vragen naar de datum waarop de auto voor het laatst gekeurd is. Bijna voor alle voertuigen geldt dat deze APK verplicht zijn en de gevolgen voor mensen die rondrijden in een voertuig dat APK verplicht is zonder de keuring uit te voeren zijn niet mals. Het is namelijk zo dat wanneer u in een ongeluk betrokken raakt en u heeft uw voertuig niet laten keuren, dat de verzekeringen soms om deze reden besluiten u geen vergoeding toe te kennen. U wilt dit soort zaken natuurlijk voorkomen en daarom moet u zorgen dat u zich gewoon netjes aan de regels houdt op het gebied van de keuringen die gedaan moeten worden. U kunt alles vinden over keuringen van de auto op het internet. Wanneer u een voertuig heeft laat het dan ook nooit na om te kijken welke keuringen op uw voertuig van toepassing zijn. Wanneer u een auto nieuw koopt dan zal de dealer u hier alles over vertellen maar bij de aanschaf van een tweedehands auto moet u goed opletten. Een schadeauto verkopen kunt u aan ons uitbesteden. Wij hebben een groot netwerk en de kennis waarmee u perfect van dienst kunnen zijn. Dat doen wij dan ook graag.

Schadeauto verkopen en sloopauto laten taxeren

Uw schadeauto verkopen betekent uw auto verkopen na schade. Uw auto wordt na schade vaak verklaard tot sloopauto. Een sloopauto is een auto die zo veel schade heeft opgelopen dat hij rijp is voor de sloop. Het betekent dat wanneer u hem repareert de reparatie duurder zal zijn dan het bedrag dat de auto op dat moment nog waar is. Natuurlijk is dat een vervelende constatering. Maar een sloopauto is en sloopauto en daar moet u wat mee. Een sloopauto voor deur laten staan is een slecht idee want dat kost u bakken met geld dat u beter kunt gebruiken om te investeren in een nieuwe auto. Daarnaast is het zo dat ook een sloopauto nog wel wat waard kan zijn en dat moet u dan ook altijd uitzoeken. Uw schadeauto verkopen laat u regelen door ons als u ook nog wat geld voor de auto wilt hebben. Dat klinkt altijd een beetje heftig maar slopen betekent niet dat een auto helemaal niets meer waard hoeft te zijn en daarom is het toch zaak dat u contact opneemt met een bedrijf dat dit voor u kan bepalen. Dat bedrijf helpen wij u graag verder. U kunt op onze website onze gegevens vinden en als u graag even persoonlijk met een van onze medewerkers spreekt dan is dat uiteraard geen enkel probleem en dan staan wij u graag te woord. Het is al vervelend genoeg dat u schade heeft geleden aan uw auto en dan is het wel zo prettig wanneer er een professioneel bedrijf bestaat dat u uit de brand helpt en dat u schadeauto verkopen kan aan de juiste partij voor de beste prijs!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn