Veilig douchen dankzij de legionella filter

radasafe - legionella filterWilt u graag een legionella filter installeren in uw kraan in de badkamer of keuken? Dan kunt u een dergelijke legionella filter aanschaffen op onze website, radasafe.nl. We zijn een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van legionella veilige producten. Dit is een bacterie die u aantreft in bijvoorbeeld rauwe kip. Dat is een belangrijke reden om kip altijd wat langer door te bakken. Ook in langzaam lopend en stilstaand water kan deze bacterie zich snel voortplanten. En dan kan het gevaarlijk worden voor de mens. In kranen blijft altijd wat water achter. Dat geldt ook voor de boiler of voor sproei-installaties die landbouwgewassen besproeien. Gaat u langdurig op vakantie of gebruikt u bepaalde kranen in uw huis niet of nauwelijks? Dan moet u het een tijdje laten doorstromen voordat u het kunt gebruiken. Het liefste met warm water. Maar dat is meestal niet voldoende. Een beetje extra veiligheid kweken voor uzelf en uw gezin is geen overbodige luxe. Dus als deze bacterie in uw woonomgeving veel voorkomt dan is een legionella filter een verstandige aanschaf. U kunt op onze website de legionella filter bekijken en natuurlijk kunt u om een prijsopgave vragen. Naast de legionella filter bieden we een keur aan handige producten ter bescherming van uw drinkwater aan, dus kijk vooral even op de site rond.

Elk huishouden heeft een legionella filter nodig

Een legionella filter houdt uiteraard de bacterie tegen en zorgt ervoor dat de bacterie zich niet verder kan voortplanten. Het is wel belangrijk dat u zo nu en dan de legionella filter vervangt voor een nieuwe vervangfilter. Uiteraard kunt u dergelijke vervangfilters bij ons nabestellen. Vrijwel elk ziekenhuis, restaurant of hotel hebben in de keuken een legionella filter nodig. We leveren daarom aan particulieren maar ook in het groot aan bedrijven en instellingen. Onze filters hebben de volgende eigenschappen:

  • Ze houden de Legionella bacterie tegen tot log 7.
  • Ze hebben een zeer lange levensduur.
  • Ze bieden direct bescherming nadat u de filters hebt bevestigd. Voor de bevestiging leveren we altijd een uitgebreide instructie aan. Mocht het u toch niet lukken dan staat onze klantenservice vanzelfsprekend voor u klaar.
  • En het water is tot aan de laatste druppel uit de kraan veilig te gebruiken.

Naast de legionella filter verkopen we ook spoeldouches die speciaal zijn ontworpen tegen deze vreselijk gevaarlijke bacterie. Handig voor in grote keukens. Wilt u veilig douchen? Koop dan een handdouche of wanddouche. Deze douches zijn wederom speciaal door ons bedrijf ontwikkeld om legionellabesmetting tegen te gaan. Ook cafés en bars kunnen bij ons terecht want we verkopen zelfs op maat gemaakte kraanfilters voor in de tap.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Een legionella filter is onmisbaar voor elke horecagelegenheid of zorginstelling. Maar ook in de landbouw is het belangrijk. Zeker voor agrariërs die hun groenten en fruit besproeien met water in de zomer. Zorg er voor dat er een beschermende filter in de installatie aanwezig is en vergeet niet om er extra filters bij te bestellen. Vraag daarom vandaag nog een gratis offerte aan. Wij zijn gevestigd in Barendrecht maar leveren in heel Nederland onze producten af. Zijn uw leidingen geïnfecteerd? Schakel dan de hulp van onze mensen in. We kunnen namelijk de gehele waterleiding desinfecteren en voorzien van deze filters. Maar voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Een dergelijke besmetting kan grote gevolgen hebben voor de gezondheid van uw werknemers of gezin. Laat daarom uw leidingen veelvuldig inspecteren en plaats deze filters zodat u zeker weet dat u al het mogelijke hebt gedaan om een legionellabesmetting tegen te gaan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn