Zorgcentrum Gaza

Dat iedereen zo lang mogelijk zelfstandig wil blijven wonen, dat spreekt natuurlijk voor zich. Iedereen is immers gehecht aan privacy, aan zelfstandigheid en aan het eigen huis. Maar in ieders leven komt er ook een moment dat dit niet meer lukt, dat het niet meer mogelijk is om thuis de zorg te ontvangen die u nodig hebt om goed te kunnen leven. Is dat moment aangebroken? Dan is een verhuizing naar zorgcentrum Gaza een goede keus. Bij zorgcentrum Gaza, dat onderdeel is van Zorggroep Sint Maarten, staat namelijk voorop wat u nog wel allemaal zelf kunt. Het personeel probeert u zoveel mogelijk uw eigen zelfstandigheid te laten behouden en alleen die zorg te bieden die u echt nodig hebt. Dit heeft tot resultaat dat de bewoners zich niet aangetast voelen in hun waardigheid en zich goed thuis voelen in zorgcentrum Gaza. Het biedt voor hen een optimale combinatie van het ontvangen van de zorg die ze nu eenmaal nodig hebben en het zoveel mogelijk behouden van hun eigen leven, van hun zelfstandigheid en individualiteit. Bij zorgcentrum Gaza wordt er altijd naar het individu gekeken, u doet er als mens toe en door hun persoonlijke benadering zult u dit ook altijd voelen. Bij hen bent u geen nummertje, geen lijstje met taken die afgestreept moeten worden, maar een mens met zijn of haar eigen wensen en benodigdheden. Door deze benadering voelt een ieder zich al snel thuis in zorgcentrum Gaza. Velen brengen er met veel plezier hun dagen door en weten zich gestimuleerd door de vele activiteiten die er georganiseerd worden en de levenslust die er uit gaat van alle activiteiten doet velen goed. Hier bent u niet enkel uw laatste jaren aan het slijten, maar u wordt in staat gesteld om veel plezier te hebben en te genieten van het leven.

De locatie van zorgcentrum Gaza

Dit fijne zorgcentrum Gaza is gelegen in Harmelen, een plaats gelegen in de provincie Utrecht, vlakbij Woerden. Het is een rustig en authentiek dorp, dan doorsneden wordt door de Leidse Rijn. Tegelijkertijd grenst het dorp aan Utrecht, waardoor de grote stad dus altijd dichtbij is. Harmelen is dan ook een ideale locatie, rust en drukte zijn allebei in de buurt en de omgeving biedt dus voor ieder wat wils. Zorgcentrum Gaza heeft zelf een grote belevingstuin, waar u heerlijk kunt genieten van rust en natuur en waar u op uw gemak kunt wandelen. De tuin laat u ieder seizoen genieten van alles wat groeit en bloeit en u kunt dus helemaal meeleven met de seizoenen en vlakbij huis genieten van de natuur. Tegelijkertijd ligt zorgcentrum Gaza in de kern van het dorp en de voorzijde van het gebouw heeft uitzicht op de Dorpsstraat. Houdt u van gezellige drukte en levendigheid, dan kunt u hier dus volop van genieten vanaf het terras aan de voorkant van het gebouw. Natuurlijk kunt u vanaf het zorgcentrum ook zelf gemakkelijk naar het dorpscentrum gaan en even winkelen of een praatje maken. Bent u niet meer zo goed ter been? Dat betekent niet dat u de gezelligheid en het contact met de inwoners van Harmelen moet missen. Alle inwoners van het dorp zijn namelijk altijd welkom bij zorgcentrum Gaza, waardoor u dicht bij huis in contact kunt komen met mensen en gezellig met hen kunt kletsen. Of u nu van natuur en van rust houdt, of juist van gezellige drukte, bij zorgcentrum Gaza kunt u van allebei genieten. Zowel de rust van de natuur als de gezelligheid van het dorp zijn dichtbij en voor wie meer drukte wil, is een uitstapje naar Utrecht natuurlijk mogelijk.

Wonen in het zorgcentrum

Natuurlijk zijn de omgeving en de locatie erg belangrijk bij de keus voor een woonzorgcentrum, maar voor u als bewoner is het natuurlijk ook van groot belang hoe de woonruimtes er uit zien. Bij zorgcentrum Gaza kunt u kiezen voor eenpersoons of tweepersoons appartementen en huurwoningen. Al deze appartementen en woningen beschikken over:

  • een eigen woonkamer en slaapkamer
  • een keukenblok
  • een balkon of tuintje
  • een eigen badkamer met douche en toilet

In deze appartementen van zorgcentrum Gaza kunt u zeer zelfstandig wonen. U leeft uw eigen leven en het personeel komt enkel langs om u de zorg te verlenen die u nodig hebt. Zo kunt u zoveel mogelijk uw zelfstandigheid behouden, terwijl u de garantie hebt dat hulp en zorg altijd vlakbij is mocht u dat nodig hebben. Naast mooie kamers en woningen biedt zorgcentrum Gaza ook gezelligheid en ontspanning. Er is een gevarieerd aanbod aan activiteiten en bovendien bevinden winkels, restaurantjes en het gezellige dorpscentrum zich op loopafstand. Voor zelfstandige ouderen valt er dus voldoende te genieten. Wordt u wat minder zelfstandig, hebt u extra structuur en aandacht nodig? Ook dan bent u nog helemaal op uw plek bij zorgcentrum Gaza. In de huiskamer is er iedere dag een belevingsgericht activiteitenaanbod, dat begeleid wordt door professioneel personeel. Ook als het u dus niet meer lukt om er zelf op uit te trekken, zit u in zorgcentrum Gaza toch nog helemaal op de juiste plek. U kunt zich dus terugtrekken in uw eigen woning als u behoefte hebt aan rust, u kunt heerlijk wandelen of genieten van de zon in de belevingstuin en als u zin hebt om een praatje te maken met iemand, dan kunt u altijd even naar het dorpscentrum lopen of op het terras een praatje maken met medebewoners of inwoners van het dorp.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn