Coach in Arnhem zoeken?

Groeiatelier - coach arnhemJe bent dertig en het leven heeft bepaalde vormen aangenomen. In principe is dat helemaal geen verkeerde vorm, want op papier heb je het allemaal best wel goed voor elkaar. Je hebt de basiszaken op orde en daarmee bedoelen we een huis, een baan en wellicht een relatie waar je blij mee bent en waar je je goed bij voelt. Toch zijn er gevoelens van onrust waar je mee kampt en deze gevoelens gaan niet weg. Ze verdwijnen soms even, maar steken dan weer de kop op en ze maken je niet blij en vooral verward over de dingen in het leven. Soms lijkt het wel of je aan alles twijfelt en dat maakt het onmogelijk om echt te kunnen genieten van de momenten die er zijn en de dingen die je doet. Dat is vervelend, want onrust kan tot meer onrust leiden als er niet iets aan wordt gedaan. Een coach in Arnhem kan samen met jou kijken naar waar de onrust vandaan komt. Bij het Groeiatelier werken we met coaches die veel ervaring hebben. Een coach in Arnhem zal altijd proberen de kern van het probleem op te lossen. Samen kijken naar problemen die er spelen en tot oplossingen komen kan een heel helend proces zijn waar tijd en aandacht voor nodig is. Haast hebben bij het oplossen van problemen heeft weinig zin, want het verwerven van inzichten in het eigen gedrag kan je niet afdwingen. Door te reflecteren en te kijken naar de eigen gedachten en hoe deze soms wellicht een loopje met je nemen kun je meer leren over wat het voor jou als mens betekent om mens te zijn en wie je wilt zijn. Waar liggen jouw doelen en prioriteiten of is het juist de zoektocht die centraal moet staan en zoek je daarbij begeleiding van een coach in Arnhem:

  • Een coach kan je helpen met het ordenen van je gedachten
  • Een coach kan je helpen met het stellen van nieuwe doelen
  • Een coach kan je helpen met het scheppen van duidelijkheid
  • Een coach kan je helpen om meer inzicht te krijgen in je gedrag
  • Een coach kan je helpen om je beter te voelen

Coach in Arnhem; waarom?

Ben je op zoek naar een coach in Arnhem, dan is het groeiatelier de perfecte plek om in contact te komen met een coach in Arnhem. Wat kunnen we allemaal voor je betekenen en waarom zou je met een coach in Arnhem praten? Dat zijn twee hele goede vragen waar makkelijk antwoord op kan worden gegeven omdat praten met iemand die geen sociale rol vervuld in je persoonlijke leven vaak veel meer helderheid oplevert dan praten met vrienden en kennissen. Iemand die niet betrokken is bij jouw persoonlijke leven kan je beter adviseren en beter met je meedenken vanuit een onafhankelijk positie. Ten eerste is het belangrijk dat je de dialoog aangaat wanneer er problemen zijn waar je zelf niet uitkomt. Ben je van nature niet een echte prater, dan kan dat best even een stap zijn die genomen moet worden. Binnenvetters vinden het over het algemeen vooral in het begin moeilijk om zich te openen voor de coach in Arnhem, maar je kwetsbaar opstellen kan altijd bij een coach in Arnhem want deze zal met respect en als objectieve partij naar je luisteren en jouw persoonlijke verhaal aanhoren. Praten over waar je je zorgen over maakt, zelfs al vindt je het ongelofelijk moeilijk om de juiste woorden te vinden is altijd beter dat dingen op te kroppen. Laat het eruit, plegen wij ook wel eens te zeggen. Een goede manier om gedachten te ordenen en helderheid te scheppen is het op een rijtje zetten van de dingen die voor jou van belang zijn. Het ordenen van de gedachten kan een hele goede manier zijn om rust te krijgen en ook het stellen van praktische doelen is een hele goede manier om tot rustiger momenten te komen. Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden om te praten met een coach in Arnhem, dan is het verstandig om even contact op te nemen met een van onze medewerkers.

Fysieke vertalingen van klachten

Wat we vaak zien met betrekking tot mensen die niet overgaan tot het opnemen van contact met een coach in Arnhem is dat problemen zich op andere manieren wreken. Sommige mensen krijgen last van fysieke klachten zoals rugpijn, buikpijn en allerlei andere klachten die vervolgens niet fysiek verklaard kunnen worden wanneer mensen naar een dokter gaan. Er zijn heel veel gevallen bekend van mensen die last hebben van fysieke klachten waar geen medische redenen voor zijn. Stress moet zich namelijk ergens in uiten en vaak leent het lichaam zich daar toch het beste voor. Taal geven aan de problemen waar u mee rondloopt is dus een hele goede keuze om ook uw lichaam te sparen. Praat met een coach in Arnhem wanneer u in deze omgeving naar ondersteuning zoekt van een objectief persoon dat ervaring heeft met de problemen waar je mee rondloopt. Samen kijken naar wat er speelt en het ontleden van de gedachten die je tarten en niet verder helpen kan een hele goede manier zijn om verder te komen in het leven. Neem contact en maak een afspraak. Wij gaan graag met je aan de slag om er voor zorgen dat je je weer beter voelt en dat je sterker in het leven staat.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn