De hippe waterfles

Waterfleswinkel - WaterflesHet zou me verbazen als iemand me precies zou kunnen vertellen hoe en waar de opkomst en de populariteit van de waterfles begon. Begon het met een wantrouwen voor kraanwater? De overtuiging dat mineraalwater uit een plastic supermarktflesje toch van betere kwaliteit zou moeten zijn omdat je er meer voor betaalt? Of was het de gezondheidsboodschap dat iedereen minstens anderhalve liter water op een dag moest drinken en dat de makkelijkste manier om dat bij te houden was door middel van zo’n handig plastic halve-literflesje? Feit is dat ongeveer tien jaar geleden ineens overal in het straatbeeld waterflesjes opdoken waar simpelweg water uit werd gedronken. Was dat een goede ontwikkeling? Dat mensen meer water gingen drinken kan alleen maar als lovenswaardig worden bestempeld. Als je eerder een flesje water haalt dan een flesje Cola ben je goed bezig. Echter, wanneer mensen meer water in flesjes gaan kopen, ontstaat er ook meer plastic afval. Sommige mensen recyclen hun plastic waterfles door hem simpelweg nog een keer te gebruiken. Dit zou echter weer af kunnen doen aan het gezondheidsideaal van water drinken, omdat je een plastic waterflesje niet fatsoenlijk af kunt wassen of anderszins schoon kunt maken. Wat er toen gebeurde is eigenlijk heel voorspelbaar: er ontstond een gat in de markt, waar een flink aantal bedrijven, merken, ontwerpers en handelaren onmiddellijk in zijn gesprongen. Het idee was dat ze een product konden leveren dat zowel voorzag in de behoefte om gezonder te leven, door een waterfles te ontwikkelen die makkelijk overal mee naartoe kon worden genomen, als in de behoefte om duurzamer en goedkoper het doel van voldoende hydratatie te bereiken. Waarom zou je immers steeds opnieuw betalen voor een plastic flesje mineraalwater, als je ook één keer iets meer kunt betalen voor een waterfles van kwaliteit, waar je vervolgens je eigen kraanwater of andere drank in kunt meenemen? Wie tegenwoordig geen eigen waterfles heeft, hoort er eigenlijk gewoon niet meer bij. Duurzaam water drinken is hip! Dat is ook te merken aan de verschillende merknamen van waterflessen die op de markt zijn, zoals Green Dutch, Made Sustained en ReTap, om er maar een paar te noemen.

Koop je waterfles online!

Zoals alles tegenwoordig, zijn ook waterflessen moeiteloos online te kopen en bestellen. Je kunt het zo gek niet bedenken of er bestaat wel een webwinkel voor. Zo kun je waterflessen van allerlei merken onder andere bestellen via waterfleswinkel.nl. Op hun website staat dat ze niet alleen waterflessen verkopen, maar ook bidons, thermosflessen en allerlei bijbehorende accessoires. Denk hierbij aan tasjes, touwtjes, riempjes en bandjes om een waterfles mee om je nek of aan je schouder te hangen, sporttuutjes om op waterflessen te zetten en er zo desgewenst een bidon van te maken, et cetera. Volgens waterfleswinkel.nl is er voor elke situatie een geschikte waterfles. Heb je op kantoor bijvoorbeeld een hekel aan de koffieautomaat en zou je willen dat je je eigen koffie van thuis mee zou kunnen nemen? Geen probleem! Koop een thermosfles, bereid je koffie thuis en neem het in de thermosfles mee naar kantoor. Of wil je juist iets verfrissends voor op een zomerse dag? Koop dan een plastic, stalen of glazen waterfles, waarin je water, ijs, citroen, munt en/of limoen doet en neem het mee naar je werk, voor onderweg, voor bij een picknick of waar je ook besluit naartoe te gaan die dag. Ga je sporten en wil je er zeker van zijn dat je goed gehydrateerd blijft? Dan is water natuurlijk onmisbaar. De makkelijkste en sportiefste manier om je water mee te nemen tijdens het sporten is door het in een bidon te gieten, zodat je het onderweg of tussen de oefeningen door direct in je mond kan spuiten via het bidontuutje. Vanzelfsprekend zijn de producten die waterfleswinkel.nl biedt verkrijgbaar in een variatie aan kleuren en materialen. Zo kun je er een waterfles, bidon of thermosfles krijgen van plastic, glas, kunststof of roestvrij staal. De verkrijgbare kleuren zijn onder andere afhankelijk van het merk, maar wat er zoal tussen zit is rood, blauw, groen, oranje, geel, donker, licht, mat, glanzend, neon, wit, zwart, paars, roze, et cetera. Je kijkt je ogen uit! Wat biedt waterfleswinkel.nl nog meer?

  • Een webwinkelkeurmerk: je weet zeker dat je bij een betrouwbaar bedrijf zaken doet, dat kwaliteit en service hoog in het vaandel heeft.
  • Eenvoudig en veilig online betalen, zowel via iDeal als via PayPal
  • Wanneer je het vandaag bestelt, heb je je product morgen al in huis. Zo makkelijk koop je vanuit huis een duurzamere waterfles! Je hoeft er niet eens voor naar de supermarkt!
  • Gratis verzending bij besteding vanaf vijftig euro: het loont dus om je vrienden, familie en kennissen over te halen ook een waterfles aan te schaffen en de bestelling dan gezamenlijk te plaatsen via waterfleswinkel.nl.

Een duurzaam alternatief

Eén van de mooiste dingen van een vaste waterfles aanschaffen, is dat het een duurzaam alternatief biedt voor mineraalwaterflesjes uit de supermarkt. Een waterfles die je via waterfleswinkel.nl koopt gaat langer mee, is een stuk schoner te houden en biedt je de mogelijkheid om waar dan ook goedkoop kraanwater te drinken. Je kunt zelf altijd smaakjes toevoegen door versie ingrediënten (fruit, kruiden, sap) of limonadesiroop in je waterfles te doen en dat aan te lengen met water. Zo kun je dankzij zo’n hippe waterfles over waar je maar wil jouw favoriete drankje drinken. Op je gezondheid en een duurzame(re) wereld!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn