Snel afvallen met een bio hcg dieet

Afvallen is niet altijd een gemakkelijke klus en toch hebben veel mensen te kampen met een paar kilo’s teveel. Soms zijn het echt een paar kilo’s en soms is het een kwestie van ongezond overgewicht. Of afvallen nou noodzakelijk is vanwege de gezondheid of vanwege esthetische overwegingen, belangrijk is dat mensen in beide gevallen de optie hebben om eenvoudig en gezond af te vallen. Nu is het niet met alle diëten even eenvoudig om gezond af te vallen. Vaak is het een keuze tussen gezond af vallen en eenvoudig af vallen. Eenvoudig afvallen, kan bijvoorbeeld door jezelf simpelweg uit te hongeren. Makkelijker kan bijna niet en het is nog voordelig ook. Overigens moet dit wel een beetje worden bijgesteld, want het is natuurlijk gemakkelijk om niets te eten, maar om het is niet altijd even gemakkelijk om de resulterende honger te weerstaan. Qua dieet is het echter gemakkelijk in de zin dat je niet hoeft te letten op wat je eet en hoeveel je eet. Je hoeft geen schema’s bij te houden en je hoeft je niet aan een bepaald voedingspatroon te houden. Maar het is natuurlijk alles behalve gezond om op deze manier af te vallen. Je ontzegt je lichaam de nodige voedingstoffen en het is ook niet echt efficiënt, want je lichaam zal zich aanpassen aan het nieuwe voedingspatroon en op het moment dat je weer normaal gaat eten, zal het lichaam zoveel mogelijk opslaan in het geval je weer besluit te stoppen met eten. Hierdoor komen de kilo’s dus snel weer terug en ben je binnen een mum van tijd weer terug bij af. Het mag dan gemakkelijk zijn, maar gezond of efficiënt is het zeker niet. Een gezond dieet dat ook nog eens efficiënt is, dat is het bio hcg dieet. Een belangrijk nadeel van elk dieet (dus ook het uithonger dieet) is dat je honger ervaart en dus veel wilskracht verliest om die honger te weerstaan. Dit maakt diëten dan ook zo moeilijk. Zeker als je in een gezinssituatie zit waarin de overige gezinsleden gewoon kunnen eten wat ze willen. Dat moet je dan allemaal met lede ogen gade slaan. Met het bio hcg dieet heb je geen hongergevoel tijdens je dieet. Je kunt dus rustig diëten zonder dat je constant in de verleiding komt. Zorg er wel voor dat je op een gezonde manier dieet. Dit betekent dat je dus minder eet en gezonder eet in combinatie met bio hcg, maar je eet nog wel voldoende om de nodige voedingstoffen binnen te krijgen. Bio hcg helpt overigens ook om meer energie uit de voeding die binnen komt te halen en het zorgt ervoor dat vetten niet worden opgeslagen maar worden verbrand en zo kostbare energiestoffen vrijmaken.

Hoe werkt het bio hcg dieet?

Het bio hcg dieet zorgt ervoor dat je op een verantwoorde manier kunt afvallen. Op het proces van afvallen zo geleidelijk te laten verlopen volg je het bio hcg dieet in fases. In de eerste fase ga je drastisch minder eten en om dat vol te houden gebruik je bio hcg zodat je én geen honger ervaart én het maximale aan bouwstoffen en energie uit het voedsel haalt wat je binnen krijgt. Het is belangrijk dat je weliswaar minder eet zodat je snel afvalt, maar je blijft een minimale hoeveelheid voeding tot je nemen zodat je lichaam als het ware tevreden blijft. Bio hcg helpt ook om het lichaam tevreden te houden. Deze tevredenheid zorgt er ook voor dat het lichaam geen voorzorgsmaatregelen gaat nemen. Het gaat dus geen opslag regime ontwikkelen voor wanneer je weer meer gaat eten en hierdoor voorkom je het zogenaamde jojo effect. Nadat je gewicht bent kwijtgeraakt in deze eerste fase ga je naar de tweede fase, deze wordt binnen het bio hcg dieet regime ook wel de stabiliseringsfase genoemd. In deze fase stop je met bio hcg en ga je langzaam maar zeker elke dag iets meer eten, zodat je op een geleidelijke manier weer je normale eetpatroon bereikt. Hierbij is het belangrijk dat je je realiseert dat ‘normaal eetpatroon’ niet betekent dat je weer gewoon zo kunt eten als je wil. Indien je voorheen ongezond en vet at is het belangrijk dat je na het dieet gezond blijft eten. In deze tweede fase is bio hcg niet meer nodig, want je eet steeds meer en dus zal je ook minder honger ervaren. Het is ook belangrijk de eerste fase waarin je bio hcg gebruikt niet te lang te laten voortduren. De eerste fase is bedoeld om snel kilo’s te verliezen, maar je eet patroon in die fase is niet gezond voor de lange termijn. Met bio hcg vang je als het ware de klappen op en daardoor kun je redelijk gezond afvallen, maar als je te lang in fase één blijft hangen zal het wel degelijk gevolgen hebben.

De voordelen van bio hcg

Het gebruik van bio hcg heeft vele voordelen. Het meest belangrijke voordeel is hierboven al even genoemd, namelijk het voordeel dat je geen hongergevoel ervaart. Maar er zijn nog meer voordelen. Zo kun je denken aan:

  • Optimale kwaliteit door het handmatig energetiseren
  • Maatwerk
  • Geen hormoon, 100% veilig
  • Na de kuur is er een stabilisatieperiode

Het bio hcg dieet is dus een gezond dieet en een relatief gemakkelijk dieet. Tevens is het ook nog eens een voordelig dieet.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn