Snel en betrouwbaar: zelf een bedrijfspand verkopen

Hebt u graag de touwtjes in handen als het gaat om uw vastgoed? Dat geldt voor mij zeker wel. Wellicht bent u in het bezit van enkele bedrijfspanden waar u graag snel vanaf wilt zonder tussenkomst van derden. Dan is het een goed idee om eens contact op te nemen met Bedrijfsmakelaarsnet. Via www.bedrijfsmakelaarsnet.nl kunt u snel en betrouwbaar zelf een bedrijfspand verkopen of verhuren. Hierbij houdt u zelf de regie over de verkoop en zijn de bemiddelingskosten zeer laag. Bij het verkopen van panden is er bijna altijd sprake van een derde partij of tussenpersoon die de verkoop regelt met verkoper en koper. Ik wilde niet langer onderhandelen met dergelijke bedrijven. Bij dit soort praktijken komt vaak aanzienlijke bemiddelingskosten kijken die ten koste gaan van de opbrengst van de verkoop. Als u wilt verhuren of zelf een bedrijfspand verkopen wilt zonder dat u inlevert op de opbrengst kunt u terecht bij Bedrijfsmakelaarsnet. U kunt hier een pakket aan diensten krijgen waarmee u binnen een mum van tijd van uw overtollige panden af bent. Als u kiest voor de service van Bedrijfsmakelaarsnet krijgt u:

  • Een opvallende advertentie op de website
  • Advertentieruimte op diverse vastgoedwebsites
  • Reclamemateriaal
  • Een taxtatie
  • Deskundig advies

Doordat Bedrijfsmakelaarsnet u helpt bij het onder de aandacht brengen van uw panden bent u er vaak binnen enkele dagen tot weken vanaf. Dit is prettig als u snel nieuwe huurders of kopers nodig hebt voor uw bedrijfspanden. Zelf een bedrijfspand verkopen is dan ook de snelste en meest betrouwbare manier om van uw vastgoed een stabiele inkomstenbron te maken. Door te kiezen voor zelf een bedrijfspand verkopen in plaats van een externe verkoper in te schakelen was ik veel sneller van mijn panden af. Ik heb immers al connecties op dat gebied. Ik had alleen nog een officiële partij nodig die de verkoop voor me wilde regelen. Bovendien is het bereik van de website erg groot. Daar kon mijn eigen netwerk dan weer niet aan tippen. Ik kan wel zeggen dat ik erg tevreden bent met de service en vanaf nu altijd zal kiezen voor zelf een bedrijfspand verkopen in plaats van dit te laten doen door een derde partij. Ik ben erg tevreden over de vrijheid die mij wordt geboden, de goede service en de lage bemiddelingskosten. Bij mijn weten is er geen andere partij die deze diensten levert tegen zulke aantrekkelijke voorwaarden.

Zelf bedrijfspand verkopen met behulp van online marketing

Zelf een bedrijfspand verkopen klonk mij altijd als moeilijk in de oren. Bovendien dacht ik dat dat lang zou duren en dat ik veel bemiddelingskosten zou moeten betalen. Ik kwam er echter achter dat dat helemaal niet zo hoeft te zijn als je kiest voor zelf een bedrijfspand verkopen. Zelf een bedrijfspand verkopen kan juist heel eenvoudig, goedkoop en snel. Daarvoor heb ik Bedrijfsmakelaarsnet ingeschakeld via www.bedrijfsmakelaarsnet.nl. Een bevriende collega wees mij op deze mogelijkheid en ik ben hem nog altijd dankbaar. Ik zat al een tijdje in mijn maag met diverse panden waar ik geen doel voor had. Ik betaalde er nog wel wat kosten voor en leed daardoor dus verlies op dat vastgoed. Ik houd als ondernemer uiteraard niet van verlies lijden dus ik was al een tijd op zoek naar een geschikte huurder. Het is echter erg lastig om complete panden te verhuren. Elk bedrijf wil een bepaald aantal vierkante meters en het is vervelend om te moeten onderhandelen met diverse kleine bedrijven die allemaal in één pand moeten passen. Daarom was ik maar wat blij dat ik de hulp van een externe partij kon inschakelen om mijn panden van huurders te voorzien. Ik heb een deel van mijn panden verhuurd en een deel verkocht. Zelf een bedrijfspand verkopen was binnen enkele weken mogelijk dankzij de snelle aanpak van Bedrijfsmakelaarsnet. Ik kon bovendien gebruik maken van hun aantrekkelijke aanbod op het gebied van promotie. Dit heeft er zeker aan bijgedragen dat mijn panden zo snel aan een nieuwe eigenaar en huurder kwamen. Sinds deze panden weer geld opbrengen heb ik een stuk minder zorgen en meer geld op de bank. Daarover ben ik dus uitermate tevreden en ik kan het iedereen aanraden.

Voordelen zelf bedrijfspand verkopen

Naast het snel en goedkoop kunnen verkopen van bedrijfspanden zitten er nog andere voordelen aan het zakendoen met Bedrijfsmakelaarsnet. Ze bieden een pakket aan diensten aan die nergens anders zo goedkoop te krijgen is. Zo krijg je voor de prijs die je bij Bedrijfsmakelaarsnet betaalt echt waar voor je geld. In de wereld van vastgoed zijn er behoorlijk wat bedrijven die klanten geld uit de zak proberen te kloppen. Dat geldt niet voor Bedrijfsmakelaarsnet. Hier is het mogelijk om tegen eerlijke prijzen deskundige hulp en advies te krijgen bij zelf een bedrijfspand verkopen. Bovendien is het mogelijk om op elk moment je panden aan te melden via de website en contact op te nemen. Daarnaast wordt het aanbod regelmatig ververst en is het altijd mogelijk om online te zien welke panden er aangeboden worden. Zo is het goed mogelijk de concurrentie in de gaten te houden en het eigen aanbod te controleren. Online uw zaken regelen heeft in dat opzicht alleen maar voordelen. Profiteer daarom ook van online zaken doen en online zelf een bedrijfspand verkopen via Bedrijfsmakelaarsnet. U wilt niet meer terug als u zelf een bedrijfspand verkopen hebt uitgeprobeerd via deze aanbieder.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn